Sunnere pannekaker


January 5, 2018


GROVE PANNEKAKER TIL LUNSJ

Pannekaker er mer enn søt dessert! Selv elsker jeg den litt saltere varianten. Lag litt sunnere pannekaker til lunsj eller middag ved å bytte til speltmel, havre og chiafrø i oppskriften.
Topp det hele med spinat, ruccola, tomater, avocado, feta og granateple. Super Yum!!!!

9 comments

Join the conversation
 • Ingrid - January 5, 2018 reply

  Ja takk, det så skamgodt ut. Fresht og delikat.

  Klem fra Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  Camilla Pihl - January 5, 2018 reply

  Skikkelig skikkelig yum Ingrid! 😀

 • Elisabeth h - January 5, 2018 reply

  Helt enig i at man kan lage sunnere, usøtete pannekaker med bra fyll, men det er ingen spesiell grunn til å fronte spelt som sunnere enn annet mel. Spelt malt på gammeldags steinmølle,gir riktignok noe mer mikronæringsstoffer enn mel malt på vanlig mølle, men er da baketeknisk dårligere. Både Olympiatoppens ernæringsfysiologer og andre har konkludert med at grovhet og dyrkemåte er viktigere for melet sunnhet enn hvorvidt det er spelt, som forøvrig er vesentlig dyrere. Havre,derimot,har klare ernæringsmessige fordeler,men det inneholder ikke gluten,og kan derfor ikke heve, så det egner seg kun som tilleggsmel eller i bakverk som ikke trenger å svelle eller heve. Jeg lager f eks paibunner til middag av havremel,havregryn og sammalt hvete. Det går fint. Digger fyllet ditt,da!

 • Karianne - January 6, 2018 reply

  Interessant!! Salte pannekaker, må prøves merker jeg :)! Kos deg på Bali- et sted man liksom alltid vil tilbake til !!

  https://shoecarrie.com/2018/01/06/fra-2017-til-2018/

  Camilla Pihl - January 7, 2018 reply

  <3<3

 • Maja - January 7, 2018 reply

  Hei. Jeg er så fornøyd med den nye hudpleiekolleksjonen din, og har spurt deg tidligere om når dagkremen kommer inn igjen. Har ikke fått vite noe. Og nå har du tilbud på den bare i dag (søndag) også er det utsolgt i nettbutikken? Skjønner ikke dette. Ikke meningen og være negativ, men så kjedelig at man ikke får tak i den. Når den endelig kommer i nettbutikken igjen burde den jo ikke være på tilbud så ingen får tak i den?

  Camilla Pihl - January 11, 2018 reply

  Hei Maya! Så hyggelig å høre! ❤️ Tilbudet på dagkremen varer frem til 20 januar og alle butikker og nettbutikk blir fylt opp med nye varer forløpende. Klem Camilla

 • Luisa - La Mar - January 7, 2018 reply

  Pannekaker er noe av det beste jeg vet, og enda bedre er det at man lett kan lage en sunnere variant som er minst like smakfull som de man fikk servert som barn. Håper du får et superfint pannekakeår i 2018 og jeg gleder meg til all den deilige maten du sikkert kommer til å dele med oss <3

  xoxo http://la-mar.no

  Camilla Pihl - January 8, 2018 reply

  Helt perfekt! ha ha, det samme Luisa! 😀 Klem Camilla

Join the conversation