Min morgenrutine


December 7, 2017


NÅ FÅR DU 20 % RABATT PÅ SKIN CAMILLA PIHL SERUM, DAG, NATT OG ØYEKREM FREM TIL 23 DESEMBER

Det er helt fantastisk rørende og gøy med alle de fine tilbakemeldingen jeg får fra dere på SKIN CAMILLA PIHL. Det som er ekstra gøy nå er at mange av dere har brukt hele serien over lang tid og melder tilbake om fantastiske resultater. Hver eneste dag får jeg hyggelig meldinger, dere stopper meg på gaten og sender før og etter bilder av hud som ser fantastisk ut. Takk! Selv bruker jeg disse produktene hver eneste dag og det gleder meg så utrolig mye at dere elsker den like mye som det jeg gjør! Ekstra god effekt får du om du bruker hele SKIN CAMILLA PIHL serien samlet da de aktive ingrediensene jobber godt sammen og gir enda bedre resultater på huden. Og siden mange av dere ønsker seg hele serien til jul får du som Club Vita medlem  20% på SKIN CAMILLA PIHL serum, dagkrem, nattkrem og øyekrem frem til 23 desember. Tilbudet gjelder i alle Vita butikker i hele landet og på VITA.NO

Hver eneste dag starter jeg dagen min med disse produktene og på kvelden kjører jeg samme regime, men bytter ut dagkremen med nattkrem som er enda rikere og som jobber aktivt med huden mens jeg sover. Skin Camilla Pihl scrub bruker jeg 2-3 ganger i uken og maskene etter behov, men jeg prøver å holde av hver søndag til en liten hjemme spa dag!

Psst.. På lørdag finner du meg hos VITA på OSLO CITY fra klokken 13.00-15.00, da blir det og 20% rabatt på hele SKIN CAMILLA PIHL serien! Håper vi sees!

6 comments

Join the conversation
 • Hanna - December 7, 2017 reply

  Hej hej !! Så snygg morgonrock!! Var är den ifrån??

  /Hanna

  Camilla Pihl - December 7, 2017 reply

  Hei Hanna! Det er en gammel favoritt fra Zara. Klem camilla 😀

 • Silje Alice - December 8, 2017 reply

  Du fortjener virkelig all skryt og gode ord, du er helt fantastisk dyktig!<3

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - December 10, 2017 reply

  Tusen takk snille Silje Alice! <3

 • Jurgita - December 9, 2017 reply

  Hei. Vet du om man kan finne produktenes ingredienslister på nettet?

  Camilla Pihl - December 10, 2017 reply

  Hei Jurgita! Ingrediensen står på forpakningen. klem camilla 😀

Join the conversation