Det pakkes og det pakkes


December 7, 2017


BRUK ETT HYGGELIG BILDE SOM TIL OG FRA LAPP PÅ JULEGAVENE

Å pakke inn gaver er noe av det jeg synes er mest koselig med juleforberedelsene. Jeg liker å gjøre meg litt ekstra flid med innpakningen og synes det er hyggelig å gi bort pakker med tanke og sjel i.
Print ut ett bilde av deg selv og personen som skal få gaven og bruk det som til og fra lapp. Ett hyggelig minne dere deler fra året som har gått  Det bringer frem smil og gode minner og er nesten som en liten ekstra gave i seg selv.

8 comments

Join the conversation
 • Anette - December 7, 2017 reply

  Hadde jeg bare vært like vakker som deg Hvor er den fine blusen med polkadots på fra? Looove IT

  Camilla Pihl - December 8, 2017 reply

  Hei Anette! Polkadot blusen er fra Ganni. Klem Camilla 😀

 • Nora - December 7, 2017 reply

  Elsker julekalenderen din takk for masse kreativ inspirasjon og julestemning! Nå skal det pakkes

  Camilla Pihl - December 8, 2017 reply

  Så hyggelig å høre! <3 <3

 • Silje Alice - December 8, 2017 reply

  Kjempegod idé og så koselig! Et julekort og minne i ett og samme kort!<3

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - December 10, 2017 reply

  <3 <3 <3

 • Silje - December 13, 2017 reply

  Først må jeg bare få si tusen takk for årets julekalender. Det er bruser over av inspirasjon og glede med å gå innpå bloggen din i disse tider. Jeg håper at du kan få til en egen “tab” som heter JUL – slik at jeg kan gå tilbake til disse tipsene år etter år.

  Så må jeg bare spørre, dette er kanskje et “dumt” spørsmål, men hvilke type busker/gran etc. har du kjøpt her og sprayet hvit? Dersom det er ekte er det slik at hvis jeg pakker inn i dag at det “holder” seg frem til julaften?

  Stor juleklem,
  Silje

  Camilla Pihl - December 13, 2017 reply

  Hei Silje! Tusen takk for så fine ord! Nå ble jeg skikkelig glad! <3 Alle videoene legger seg i arkivet så det skal være lett å finne tilbake til! <3 Har du en Tuja i nærheten av der du bor er den super å spraye hvit da den er litt seig og drysser ikke så lett. Eller så er strå og eukalyptusblader superfint! klem camilla 😀

Join the conversation