Duften av jul i huset


December 6, 2017


VELDUFTENDE OG ENKEL JULEDEKRASJON TIL BORDET

Duften av utsprungne hyasinter hører julen til og jeg synes det er så hyggelig å plassere de rundt om i leiligheten da de lukter så godt! Ekstra fine er de å putte på bordet også under en hyggelig julelunsj. Eneste problemet er at man ikke alltid har små nok potter eller vaser å putte de i og det er jo ikke noe hyggelig å ha de fremme i plastpotten de kommer i. Jeg viser deg hvordan du løser det ved hjelp av litt papir og litt hyssing. Ekstra fine blir de og. Velkommen til kalenderluke nummer 6!

25 comments

Join the conversation
 • Samira - December 6, 2017 reply

  Dette er altså SÅ koselig å følge med på Camilla <3 Takk for at du sprer så mye juleglede her inne <3

  Camilla Pihl - December 6, 2017 reply

  Det blir jeg så glad for å høre Samira! Har koset meg så mye med å lage disse små kalenderlukene. Tror dette må bli en ny tradisjon! klem Camilla 😀

 • Silje Alice - December 6, 2017 reply

  Svibler lukter utrolig godt og er definitivt en av mine favoritt juleluker – et must i julen!<3

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - December 6, 2017 reply

  Også er de så fine! <3

 • Camilla - December 6, 2017 reply

  Hei! Hvilken str har du i lempeliusjakken din? 🙂

  Camilla Pihl - December 6, 2017 reply

  Hei Camilla! Jeg har den i small. Klem Camilla 😀

 • Christine - December 6, 2017 reply

  Åh 🙂 Dette er så koselig 🙂

  Camilla Pihl - December 6, 2017 reply

  Det blir jeg så glad for å høre! <3 Nyt den deilige førjulstiden. Klem Camilla 😀

 • Elisabeth h - December 6, 2017 reply

  På Clas Ohlsson får man kjøpt vokset papir med avistrykk! Det er også superlekkert.

  Camilla Pihl - December 7, 2017 reply

  Takk for tips Elisabeth h! <3

 • Anita - December 6, 2017 reply

  Åhhh dette er årets beste og koseligste julekalender 🙂 Jaaaaa til at dette blir en jule tradisjon 🙂 Kjempe fint og nyttig tips i dagens luke btw 🙂 Kreativ og flink!

  Camilla Pihl - December 7, 2017 reply

  Åååå. så utrolig hyggelig å høre! <3 <3 <3 Tusen takk! <3

 • Elin - December 6, 2017 reply

  Flott og inspirerende julekalender. Hvor kjøper man vokspapir?

 • Elin - December 6, 2017 reply

  Flott og inspirerende julekalender.✨ Hvor kjøper man vokspapir?

  Camilla Pihl - December 7, 2017 reply

  Tusne takk Elin! <3 Det får du tak i på hobbybutikker. Klem camilla 😀

 • Christina - December 6, 2017 reply

  Ikke så lett å vanne de i slikt papir da 😀 Jeg pleier bare å bruke små telyslykter 🙂

  Camilla Pihl - December 7, 2017 reply

  Hei Christina! Jeg vanner de før jeg pakker de inn. Min erfaring er at det holder. Klem Camilla 😀

 • Silje - December 6, 2017 reply

  Kjempekoselig og inspirerende julekalender, her skal flere av tipsene i bruk også har jeg et ønske….
  Jeg har akkurat oppdaget eteriske oljer, men har gått meg helt vill i jungelen. Doterra, Living garden, edens garden , bioselect også videre.
  Kunne du laget et innlegg om eteriske oljer? Hva som er favorittene , hvor du får tak i det osv.
  Jeg lider av beslutningsvegring og har endt opp med å ikke kjøpe en eneste en fordi jeg ikke aner hvor jeg skal begynne

  Camilla Pihl - December 7, 2017 reply

  Hei Silje! Så hyggelig å høre! <3 Så gøy at du har fått sansen for eteriske oljer. Jeg har ikke nok kunnskap til å vite hvilke merker som er gode, eventuelt dårlige. Ta den som tiltare deg mest og som du synes lukter godt! Klem Camilla 😀

 • Ingrid - December 6, 2017 reply

  Hei! Jeg har veldig lyst til å prøve ut produktene dine, men er svært skeptisk ettersom jeg sliter med sensitiv hud og har et par kviser. Jeg lurte derfor på om ansiktsmaskene kan være beroligende for huden min, og at huden min ikke kommer til å reagere? Ellers vil jeg si at jeg elsker smykke kolleksjonene dine, og liker svært godt å følge med på bloggen din i tillegg til instagram kontoen din.

  Camilla Pihl - December 7, 2017 reply

  Hei Ingrid!Tusen takk for så fine ord! <3 All hud reagerer forskjellig så det er vanskelig for meg som ikke kjenner din hud å vite hvordan den vil reagere. Det jeg kan si er at jeg har fått masse tilbakemeldinger fra folk med sensitiv hud som elsker produktene min. Har og fått flere før og etterbilder fra mennesker som har fått mindre uren hud. Du kan jo begynne med å teste rens og scrubb og se hvordan huden din reagere på det. Klem Camilla 😀

 • Kristin - December 6, 2017 reply

  Hei Camilla
  Kjempekoselig julekalender med mange fine tips
  Har du en duftlys favoritt? Heavenscent har hatt ett tidligere som dufter granbar men har ikke det lenger.
  Ha en flott førjulstid

  Camilla Pihl - December 7, 2017 reply

  Hei Kristin! Så hyggelig at du synes det! <3 Nå i desember liker jeg å brenne kongerøkelse som man kjøper på apoteket! For meg er det lukten av jul! <3 Klem Camilla 😀

 • Tone - December 8, 2017 reply

  Så hyggelig dette er! Hvor er den fine røde genseren din fra?

  Camilla Pihl - December 10, 2017 reply

  Så hyggelig å høre! <3 <3 genseren er fra Ellos. Klem Camilla 😀

Join the conversation