Lyden av jul på øret


December 5, 2017


JULESANGENE JEG LIKER Å HØRE PÅ AKKURAT NÅ

Ingenting får meg i bedre julestemning enn fin julemusikk! Akkurat nå hører jeg mest på gamle juleklassikere og ekstra godt liker jeg  playlisten “Let It Snow : Cuddly Christmas Classics from Capitol.” Den fyller huset med god gammeldags julestemning. Og aprops julestemning, en av mine Oslo favoritter Gathering Objects har pyntet så fint til jul! Om du er i nabolaget på Frogner anbefaler jeg en tur innom butikken på det varmeste!

7 comments

Join the conversation
 • Marianne - December 5, 2017 reply

  Hvor er den søte kaninen fra?? 😮 ♡.♡

  Camilla Pihl - December 5, 2017 reply

  Den er fra Gathering Objects som jeg tipser om i saken. Den er så søt! <3

 • Silje Alice - December 5, 2017 reply

  Jeg elsker julemusikk! Min favoritt julemusikk er juleplatene til Frank Sinatra, Nat King Cole og Elvis Presley!<3<3<3

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - December 5, 2017 reply

  Julemusikk er så hyggelig ! <3

 • Aline - December 5, 2017 reply

  Kan jeg spørre om hva kaninen kostet? Så søt.. tenker å gi den i julegave og bør ikke være så alt for dyr;)

  Camilla Pihl - December 6, 2017 reply

  Den er veldig søt! <3

 • Aline - December 5, 2017 reply

  Fant ut av det på nettsiden.. litt for dyr for en liten en gave;)

Join the conversation