Add some glitter


December 5, 2017


DET ER IKKE BARE JULEDEKORASJONENE SOM SKAL GLITRE

Desember byr på mange hyggelige lunsjer og middager og jeg synes det er gøy å leke seg litt ekstra med sminken når jeg skal være litt ekstra fin. Hjemme hos meg er det ikke bare julepynten som skal glitre, jeg vil og glitre! Og det samme glitteret jeg bruker til å dekorere julekort og julepakker bruker jeg og til å sminke meg med. Ikke visste jeg at rosa øyenskygge med sølvglitter skulle være så fint! Elsker denne makeup looken gjort av min favoritt makeupartis Tomas Erdis! Enkel å legge og superfint!

11 comments

Join the conversation
 • Thea - December 5, 2017 reply

  Elsker disse snuttene. Det er så hyggelig å bli inspirert og å få julestemning her inne uten fokus på rabattkoder og giveaways hele tiden. Tusen takk!

  Camilla Pihl - December 5, 2017 reply

  Det blir jeg veldig glad for å høre Thea! <3 <3 <3

 • Silje Alice - December 5, 2017 reply

  Jeg ELSKER glitter! 😀 Ekstra gøy er det at julen bringer med seg ekstra glitter og lys i hver en krik og krok – love it!<3

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - December 5, 2017 reply

  Da er vi to Silje Alice! <3

 • Sara - December 5, 2017 reply

  Liker denne julekalenderen sånn godt! Ønsker meg Tomas i gave til de dagene jeg skal være ekstra fin 🙂

  Camilla Pihl - December 6, 2017 reply

  Så hyggelig å høre! Tomas skulle jeg gjerne hatt her hjemme hver dag også. Han er så flink! <3

 • Mona C - December 5, 2017 reply

  Hei.
  Hvor kjøper du glitter?
  Klem til deg og fantastisk julekalender 🙂

  Camilla Pihl - December 6, 2017 reply

  Hei Mona C! I hobbubutikker. Sørg for at glitteret har små korn, da sitter det bedre på huden. Klem Camilla 😀

 • Anita - December 6, 2017 reply

  Hei Camilla! 🙂 God advent til deg og takk for fin julekalender! <3

  Men apropos glitter; har du fått med deg det siste om dét, at glitter kan være skadelig for miljøet og at det vurderes forbud mot det? Kanskje noe å tenke på. https://news.nationalgeographic.com/2017/11/glitter-plastics-ocean-pollution-environment-spd/

 • pia aamodt-løken - December 8, 2017 reply

  Helt nydelig topp! Hvor har du kjøpt den? 😀

  Camilla Pihl - December 8, 2017 reply

  Hei Pia! Det er en gammel favoritt jeg har hatt i skapet i ett par år, men som er like fin! den kom i sin tid fra Ganni. Klem Camilla 😀

Join the conversation