Magiske Svalbard


November 14, 2017


JEG SKAL TILBAKE TIL SVALBARD!

Jeg har alltid drømt om å reise til Svalbard og turen dit levde opp til forventningene og vel så det! For ett fantastisk vakkert sted! Jeg har aldri opplevd mørketiden før og må innrømme at jeg ble litt satt ut de første dagene over at det aldri ble lyst! Men, så venner man seg til det og plutselig så ser man at det faktisk er bittelitt lysere ett par timer på dagen og man kan skimte konturene av vakker vill natur i magisk blått lys. I tillegg til vakker natur har Longyearbyen noen helt fantastiske restauranter. Både Huset og Gruvelageret anbefales på det varmeste! -Også er det generelt en kul liten by. Hvor fantastisk er vel ikke dette rosa drivhuset. Midt i mellom høye  fjell og bitende kulde dyrkes det micro greens som blant annet brukes på noen av de lokale restaurantene.

Svalbard er ett av de mest eksotiske stedene jeg har vært. Det er mørkt, det er kaldt , man må passe seg for isbjørner og det er ikke lov å bevege seg ute i naturen uten å ha med seg en persom som bærer varselskudd og gevær. Den beste dagen tilbragte jeg i stiv kuling sammen med 250 Alaskan huskies. Verdens snilleste søteste hunder!! Grunnet været og mørket fikk jeg ikke tatt så mange bilder, men hvis du går til min instagram og søker opp #camillapihltravels så ser du en liten film fra dagen. Det er noe av det mest fantastiske jeg har gjort noensinne! Grunnet været så vi ikke nordlys denne gangen, men det gjør ingenting!

Vi var og på en fantastisk sykkeltur i mørket. Utstyrt med hodelykt og elektriske fatbikes syklet vi Longyearbyen rundt mens den lå badet i mørkeblått lys. helt fantastisk! Vi har allerde bestemt oss for å dra tilbake i påsken når midnattsolen har kommet. da blir det scootertur og hundeslede igjen! Gleder meg allerede!!

11 comments

Join the conversation
 • Ingrid - November 14, 2017 reply

  Så gøy å lese at dere hadde det kjekt på tross av noe blåse de og kaldt vær. Svalbard er et magisk syed å oppleve når man ikke har vært der før. Så annerledes og eksotisk. Jeg var der første gang i årsskiftet 1979-80. Da var det om enda mer eksotisk.

  Klem fra Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 • Linn - November 14, 2017 reply

  Fine bilder 🙂

 • Carlota - November 14, 2017 reply

  Looks like a great experience!

  http://carlotarules.wordpress.com

 • Ragnhild - November 14, 2017 reply

  Så bra du skal tilbake når lyset har kommet igjen. En helt annen verden da. Hyggelig å følge dere i mitt barndomshjem. Bodd der i 12 år. 🙂

 • Samira - November 14, 2017 reply

  Så utrolig spennende 🙂 WOW altså 🙂 Kult at dere allerede har planlagt en ny tur 🙂

 • Erica - November 14, 2017 reply

  Har sett ut som en magisk tur! Og det rosa drivhuset da, kjempekult 😀

  Camilla Pihl - November 15, 2017 reply

  helt magisk! <3

 • Silje Alice - November 14, 2017 reply

  Åh, det høres helt magisk ut! Skikkelig spesiell natur og lys der, garantert noe helt utenom det vanlige! Jeg synes det er ganske fantastisk å tenke på at det finnes så uendelig stor variasjon i natur på denne lille kloden vi bor på!<3

  http://siljealice.com

 • Luisa - La Mar - November 15, 2017 reply

  Wow, bildene ser nesten ikke ekte ut. Så utrolig vakkert! Det var så fint å følge deg på Snapchat da dere var på tur, så mange fine steder og opplevelser 🙂

  xoxo
  http://la-mar.no

  Camilla Pihl - November 16, 2017 reply

  Hei magisk! <3

 • Nora - January 8, 2018 reply

  Hei Camilla ! Håper du har det flott på Bali. Lurte på om du kunne fortelle hvilket hotell du anbefaler på Svalbard? 🙂 Stor klem.

Join the conversation