Hei Oslo


November 13, 2017


FRA VILL NATUR TIL HEKTISK UKE I BYEN

Da er jeg hjemme igjen etter noen helt fantastiske dager på Svalbard! Jeg har nytt hvert sekund og jeg kjenner hvor viktig det er for meg å ta pauser fra byen og være ute i naturen! En av de beste turen jeg har hatt på lang lang tid! Og for en kontrast å komme hjem igjen! Rett fra villmarken til en super hektisk uke.Jeg skal prøve så godt jeg kan å oppdatere daglig, men om jeg forsvinner en dag eller to i løpet av uken så finner dere meg på snap eller instagram.

13 comments

Join the conversation
 • Hedda - November 14, 2017 reply

  Du er så heldig,som får oppleve så mange fantastiske reiser!!! Blir misunnelig Men synes du det er så lenge siden du var på den ufattelig flotte afrika-turen i sommer?? Den kunne jeg levd på i årevis.. Klem

 • Camilla Pihl - November 14, 2017 reply

  Jeg er kjempeheldig og reiser og opplevelser som dette er noe av det jeg setter mest pris på av alt! <3 Kjenner at det er viktig for meg å komme meg ut i naturen. Skikkelig påfyll for både kropp og sjel! Kenya turen glemmer jeg aldri!! <3 Klem camilla 😀

 • Samira - November 14, 2017 reply

  Det har vært såå gøy å følge deg på Svalbard i helgen. FY søren det virker som en magisk tur <3 🙂 Sikkert godt å komme seg vekk, tilbringe tid i fantastisk natur og gjøre alt man bare har drømt om. Håper jeg får den samme muligheten en gang. Det virker jo nesten som at du har tatt med deg vinterværet hjem! Oslo er ganske så fin akkurat nå med snø!

  Ønsker deg en fin dag Camilla <3

  Camilla Pihl - November 14, 2017 reply

  Hei Samira! Så hyggelig at du synes det har vært hyggelig! <3 Svalbard var virkelig helt utrolig vakkert! passer bra med snø i oslo da denne uken min handler om å lage julekalender her inne på bloggen. Perfekt med litt julestemning! <3 Klem Camilla 😀

  Samira - November 14, 2017 reply

  Åh, så fantastisk timing <3 Gleder meg til desember og jul på bloggen din 🙂

  Camilla Pihl - November 14, 2017 reply

  Det gleder jeg meg til å! jeg lover det kommer til å bli skikkelig koselig! <3

 • OlAug - November 14, 2017 reply

  Hvor er blusen fra?

  Camilla Pihl - November 14, 2017 reply

  Hei OlAug! Det er en gammel lindex bluse. Klem Camilla 😀

 • Sidsel - November 14, 2017 reply

  Hei . Hva str har du på ringene i øret?veldig fine

  Camilla Pihl - November 15, 2017 reply

  De er superfine! 🙂 Har på meg chunky hoops. Klem Camilla 🙂

 • Silje Alice - November 14, 2017 reply

  Jeg kan tenke meg at turen til Svalbard var helt fantastisk! Jeg er helt enig, det er så godt og nødvendig å komme seg litt ut i frisk luft og natur en gang i blant – det gjør virkelig godt for både kropp og sjel!<3

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - November 15, 2017 reply

  rett og slett helt fantastisk! <3

 • Christine - November 15, 2017 reply

  Svalbard ser og høres ut som en fantastisk opplevelse, men jeg skulle ønske det ikke ble etablert som et turistmål. Arktiske økosystemer er de som først blir påvirket av klimaendringer og disse endringene skjer så fort at det er fare for kollaps i sårbare økosystemer eller degradering. Turisme i form av økt trafikk representerer derfor en ekstra belastning i disse områdene med mer forurensning og ikke minst at veldig mange skal ferdes i områder der isbjørn og andre dyr bør få være i fred- da klarer de seg best. Så, jeg synes reisene dine er fantastiske Camilla, men det å besøke disse stedene medfører også et etisk ansvar når det gjelder den belastningen vi representerer i disse områdene.

Join the conversation