All about the (fake) lashes


November 10, 2017


SLIK SETTER DU PÅ LØSVIPPER

Til hverdags bruker jeg ikke all verden av sminke, men når jeg skal noe spesielt liker jeg å dra på litt. Jeg føler meg alltid fin når jeg setter på løsvipper. Og jeg er ikke glad i de tunge radene, jeg synes punktvipper er mye finere og litt mer naturlig. Ikke er det så vanskelig som man skulle tro å sette de på heller. Jeg har fått makeupartist Tomas Erdis fra mitt Glam Team til å vise dere de grunnleggende teknikkene. Trikset er å bruke en pinsett, også trenger du ikke å sette på så mange for å få en fin effekt. Selv liker jeg å sette på ett par i ytterkanten av øyet. Lykke til!

8 comments

Join the conversation
 • Silje Alice - November 13, 2017 reply

  Jeg har faktisk aldri prøvd falske øyenvipper selv, så denne videoen var veldig nyttig! Jeg synes dette var veldig mye penere enn de radene med supertykke øyenvipper jeg ser mange bruke rundt om kring. Enklere og litt mer naturlig!<3

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - November 13, 2017 reply

  Så hyggelig å høre! 🙂 Jeg et helt enig, punktvipoer er mye finere. Det gir det lille ekstra uten at det Blur fir voldsomt 🙂

 • Guro - November 13, 2017 reply

  Har brukt hudpleieserien din en månedstid nå og nettopp fått et “utbrudd” av kviser om man kan kalle det det. Tre stykk store kviser på kjeve/hakepartiet. Er dette muligens normalt etter å ha byttet hudpleie? Ikke vant til å få lignende kviser nemlig. Håper Svalbard har har vært helt fantastisk : )

  Camilla Pihl - November 13, 2017 reply

  Hei Guro! Svalbard har vært helt fantastisk!! Anbefales på det varmeste 🙂 Vanskelig for meg å vite hva årsaken kan være, du kjenner din egen hud best og må nesten føle litt på det selv. Klem Camilla

 • Linn - November 13, 2017 reply

  Hvor kjøper du vippene fra og hvilket merke anbefaler du?

  Camilla Pihl - November 13, 2017 reply

  Hei Linn! Jeg har ingen spesiell favoritt , synes de alle er gode jeg! klem camilla 😀

 • Marie - November 13, 2017 reply

  Hei flotte Camilla! Har prøvd både rens, serum og gullmaske fra SkinCamillaPihl og jeg er SÅ fornøyd !!! Endelig noen produkter som gjør jobben sin, pluss litt til <3
  Håper du hadde det supert på Svalbard. Har også et kjapt spørsmål, når du filmer på snapstory noen ganger så får du sånn "sparkle-effekt", hvordan får du til det? Er det et filter?

  Håper du får en riktig fin uke skjønne du!

  Camilla Pihl - November 13, 2017 reply

  Så utrolig hyggelig å høre! <3 <3 <3 det er en egen app som heter kira som gir sparkle effekten. klem Camilla 😀

Join the conversation