Skal du unne deg en ting


November 9, 2017


SKAL DU UNNE DEG EN NY TING I NOVEMBER

Skal du unne deg en ny ting i klesskapet denne måneden, gå for for noe fargerikt! Jeg lover deg, du kommer aldri til å angre på en knall rød genser for eksempel! Den spriter opp ett helt enkelt antrekk og gir vakker glød til ansiktet! Min røde favoritt kjøpte jeg hos Envii tidligere i år da jeg var i København og jeg har ikke angret ett sekund!

14 comments

Join the conversation
 • Sara - November 9, 2017 reply

  Superfin genser, elsker rødt <3

  Litt tilfeldig spm, men hvor høy er du Camilla? Du er så flink til å bruke fine heler, og jeg blir så inspirert! Problemet er at jeg er så høy og føler meg ofte ukomfertabel..

  Camilla Pihl - November 13, 2017 reply

  Så hyggelig å høre! Jeg er 172 på strømpelesten. klem Camilla 😀

 • Erica - November 9, 2017 reply

  KNALLFIN genser. Tror jeg skal unne meg en slik en jeg også! 😀

  Camilla Pihl - November 13, 2017 reply

  Man føler seg alltid fin i en rød genser! Det gjør ihvertfall jeg! <3

 • Karianne - November 9, 2017 reply

  Ok, MÅ bare gå til innkjøp av en rød genser ser jeg- så fresht og fin <3

  https://shoecarrie.com/category/norsk/

  Camilla Pihl - November 13, 2017 reply

  <3

 • Maria - November 9, 2017 reply

  Hei fine Camilla ❤️ Kan du skrive litt om dine tanker om å få barn? Det er heldigvis blitt mindre tabu å være frivillig og ufrivillig barnløs. Har du/dere tatt en endelig besluttning om dere ønsker dere barn i livet?

 • Iren - November 10, 2017 reply

  Hvor har du kjøpt den fine rød genseren? Knallfin!!

  Camilla Pihl - November 13, 2017 reply

  Hei Iren! Den kjøpte jeg hos Envii tidligere i år da jeg var i København. klem Camilla 😀

 • Silje Alice - November 13, 2017 reply

  Kjempefin knallrød genser! Jeg er helt enig, det er superfresht og gir flott glød til ansiktet!<3

  http://siljealice.com

 • Margrethe - November 15, 2017 reply

  Tuuuuusen takk Camilla for det fine tipset! Jeg har tidligere ignorert tipset ditt om fargenes virkning, MEN i dag så gikk jeg på envii for å bare titte og dro en knall rød topp opp til ansiktet, OG JAGGU følte jeg meg faktisk ikke så fresh og fin. Det hadde jeg aldri trodd kom til å skje. Har brukt masse forskjellige farger da jeg var yngre ,men nå som jeg er i mitt første år av 30 årene så blir det bare mer og mer svart. Jeg fant jo ut at jeg ser jo så dyster ut i svart i forhold til den freshe røde. Endte opp med en kjempe flott bluse, dog ikke fra envii ,men fra hm Trend 😀 Kunne ikke vært mer fornøyd med DEN shoppingrunden. Klem fra Margrethe

  Camilla Pihl - November 15, 2017 reply

  Hei Margrethe! Så utrolig hyggelig å høre!! <3 <3 <3 Nå ble jeg glad! <3 <3 <3 Klem Camilla 😀

 • Julie - December 6, 2017 reply

  Camilla ❤ hvor er buksene du har på deg på dette bildet fra ?

  Camilla Pihl - December 7, 2017 reply

  Hei Juli! De er fra Anine Bing. Klem camilla 😀

Join the conversation