Bli med hjem til…


November 8, 2017


BLI MED HJEM TIL ANNE MINA’S GRØNNE OG HVITE OASE

Jeg føler meg så utrolig heldig som har så kreative og fine mennesker i livet mitt. Jeg føler meg og utrolig heldig som får lov til å komme opp i denne vakre leiligheten i ny og ne for å drikke te og ha skikkelig nerdesamtaler om planter med Anne Mina. Anne Mina eier blomsterbutikkene Mina Milanda og Via Ovidia og leiligheten er hennes er like vakker som blomsterbutikkene. Bare se her. Så utrolig inspirerende og fint!

8 comments

Join the conversation
 • Ingrid - November 8, 2017 reply

  Planter gir liv og sjel til ethvert hjem. Det er så vakkert. Jeg fikk med meg på Snap at du har lyst å se nordlys, og jeg håper virkelig du lykkes. Det er tiden nå. Vi hadde et fantastisk spill på himmelen i går på vei opp til Bodø fra Oslo. Fra cockpitvinduet har vi jo en panorama uten sidestykke, og jeg må ofte inn dit for å se når det er ekstra fint.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 • Jen - November 8, 2017 reply

  Åååå den blå genseren du hadde på i dag på snap har jeg forelsket meg i
  Vær så snill å del hvor du har den fra?!

 • Anita - November 8, 2017 reply

  Vakkert! Men er det goden eller chunky hoops du har hatt på deg på snap i dag?

  Camilla Pihl - November 9, 2017 reply

  Chunky Hoops

 • Silje Alice - November 9, 2017 reply

  Åh, for et fantastisk nydelig hjem! Det er nesten som en forlengelse av blomsterbutikkene, vakkert i hvitt og grønt!<3

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - November 10, 2017 reply

  så sant! 😀 Mina har det så vakkert rundt seg, elsker omgivelsene hun skaper!

 • Erica - November 10, 2017 reply

  Vet du hvor de fine hvite blomsterkassene er fra? Er det fra hennes butikk? Kjempefine!!!

  Camilla Pihl - November 13, 2017 reply

  det er det! de er fantastiske ! også, har de hjul så du kan trille de rundt i leiligheten! <3

Join the conversation