Hvorfor bruke serum?


November 3, 2017


HVORFOR BØR JEG BRUKE SKIN CAMILLA PIHL ANTI AGE SERUM?

Hvorfor bør jeg bruke serum får jeg ofte spørmål om. Er huden din ekstra tørr om dagen er ett serum ett viktig step i din daglige hudpleie rutine. Ett serum er med på å gjøre dagkremen og nattkrem din enda bedre, også gir den huden ekstra pleie, noe som er helt nødvendig i den kalde årstiden vi nå går inn i.
Skin Camilla Pihl Anti-Age Serum er et høyt konsentrert produkt med aktive ingredienser som er der for å forsterke effekten av hudpleien din. Et serum har regel mindre fettstoffer enn en dagkrem eller en nattkrem, og trenger derfor lettere og dypere inn i huden og gir ekstra fuktighetsboost.

Serumet inneholder en høy konsentrasjon av dyptvirkende ingredienser og øker derfor den totale effekten av din daglige hudpleie.Om du har prøvd mange forskjellige fuktighetskremer tilpasset din hud, men ikke funnet en som virkelig hjelper deg enda så kan det være at et serum er det som må til.

SKIN CAMILLA PIHL ANTI-AGE SERUM er et fantastisk våpen mot aldring og tørr hud da det penetrerer dypt inn i huden og forebygger, samt eliminerer synlige aldringstegn og hverdagstress. Serumet har en deilig mild duft, absorberes raskt og fornyer huden innenfra.

Jeg får fantastiske tilbakemeldinger fra dere hver eneste dag, noe jeg blir så glad for. Her er noen av anmeldelsene fra fornøyde kunder av serumet mitt.

Jeg anbefaler å bruke ett par pump av serumet morgen og kveld under dag og nattkremen din. Du kan selvfølgelig bruke den under din favorittkrem, men vil du ha skikkelig effekt så bruker du den under Skin Camilla Pihl kremene da disse er helt magiske i kombinasjon med hverandre. Kremene danner et ytre beskyttende lag, som bidrar til å «lukke inn» fuktigheten og de aktive ingrediensene som er i serumet.

Du finner serumet og hele SKIN CAMILLA PIHL  serien eksklusivt i VITA, VITA EXCLUSIVE og hos VITA.no 

23 comments

Join the conversation
 • Guro - November 3, 2017 reply

  Og den er en drøm å smøre på; lukter helt fantastisk deilig 🙂

  Camilla Pihl - November 3, 2017 reply

  Jippi!!Så hyggelig å høre! <3

 • Ranveig - November 3, 2017 reply

  Kjøpte øyekremen din, samt pandamasken og gullmasken i går, er veldig fornøyd Men trenger et serum også, og ditt frister veldig. Men er noen år eldre enn deg, og vet så mange skryter av retinol for aldrende hud, så jeg vet ikke helt jva jeg skal velge

  Camilla Pihl - November 6, 2017 reply

  Hei Ranveig! Så fantastisk hyggelig å høre at du er fornøyd! Jeg anbefaler serumet på det varmeste og sørlig i kombinasjon med dag/natt/øyekremene. Da fær du en fantastisk anti-age bombe for huden! Klem Camilla 😀

 • Marie - November 3, 2017 reply

  Hei! Jeg er litt skeptisk på å begynne med anti-age-produkter da jeg er 22 år, da føler jeg ikke at man kan slutte med det (hvis du skjønner) 🙂 hva tenker du? 🙂

  Camilla Pihl - November 6, 2017 reply

  Hei Marie! Man anbefaler å begynne med anti-age produkter i midten av 20 årene, det er selvsagt ikke farlig å begynne før, men huden trenger ikke så mye ekstra pleie når den er ung. rens, scrubb og alle masken derimot er for alle aldersgrupper. Klem camilla 😀

 • Samira - November 3, 2017 reply

  Jeg tror jammen meg jeg må prøve serumet ditt også, jeg! Har aldri brukt noe særlig av det, men så er jeg bare 23 år. Tenker uansett at det er viktig å starte nå. Gullmasken din er bare helt fantastisk! <3

  Camilla Pihl - November 6, 2017 reply

  Så fantastisk hyggelig å høre at gullmasken har falt i smak. den er helt magisk! <3

 • Janette - November 3, 2017 reply

  Heisann Camilla. Jeg er litt nysgjerrig på produktene dine, og lurer på å prøve disse. Hva inneholder disse produktene? Er det naturlige ingredienser, og passer for litt «sart» hudtype? 🙂

  Camilla Pihl - November 6, 2017 reply

  Hei Janette! Hudpleieserien passer alle hudtyper . Klem Camilla 😀

 • Stine Mari Lyngseth - November 3, 2017 reply

  Det beste serumet jeg har prøvd! Og kremene er helt magiske. Ser så stor forskjell på huden etter jeg begynnte med disse kremene, huden stråler og jeg er kvitt alle tørre flekker og allergiplager på huden rundt munnen. Anbefaler produktene til alle jeg tror kan ha glede av de, og det er ganske mange…

  Camilla Pihl - November 6, 2017 reply

  Nå ble jeg glad Stine Marie! Så fantastisk hyggelig å høre!! <3 <3 <3 <3

 • Mira - November 4, 2017 reply

  Et utrolig godt og effektivt serum. Merker en oppstrammende effekt allerede ved påføring. Stort pluss for behagelig duft 🙂 Du har god grunn til å være stolt av det du har fått til! Klem og god helg 🙂

  Camilla Pihl - November 6, 2017 reply

  Jippi! Tusen tusen takk! <3 <3 <3

 • Magdalena - November 5, 2017 reply

  Hvilken aldersgruppe er anti age produktene dine for?

  Camilla Pihl - November 6, 2017 reply

  Hei Magdalena! Man anbefaler å begynne med anti-age produkter i midten av 20 årene, det er selvsagt ikke farlig å begynne før, men huden trenger ikke så mye ekstra pleie når den er ung. rens, scrubb og alle masken derimot er for alle aldersgrupper. Klem camilla

 • Linda Maria - November 5, 2017 reply

  Jeg har nå prøvd rens, eye pads og peel off masken i gull! Og jeg er bare så fornøyd 🙂 Som sliten tobarnsmor som også jobber i lufta med tørr luft, tidlige morgener med lite søvn osv, liker jeg å unne meg litt hjemmespa i ny og ne. Produktene din er velduftende, og man får en følelse av hverdagslyx! Noe jeg elsker <3 Idag morges før jobb, så jeg meg i speilet og syntes plutselig at jeg så veldig uthvilt ut, og huden er renere enn på lenge! Skal prøve resten av produktene også for å si det sånn. Den rensen har virkelig gjort susen for meg! Tusen takk Camilla 🙂

  Camilla Pihl - November 6, 2017 reply

  For en fantastisk tilbakemelding å få! <3 <3 <3 Jippi! Stor klem camilla <3 <3 <3 <3 <3

 • Henriette - November 7, 2017 reply

  Hei! Hvor ofte kan jeg bruke peelingen fra serien din? Jeg har til nå brukt en peeling som skal brukes hver kveld, men jeg vet at mange peelinger er for “kraftige” for dette.

  Camilla Pihl - November 7, 2017 reply

  Hei Henriette! Den er mild og har bittesmå kor så det kan du fint bruke 3-4 ganger i uken. klem camilla 😀

 • Henriette - November 7, 2017 reply

  Tusen takk for raskt svar:)! Da må jeg prøve denne!

  Camilla Pihl - November 8, 2017 reply

  Da håper jeg du blir fornøyd! Klem camilla 😀

 • Mette bjerke - December 11, 2017 reply

  Hei, jeg er allergisk mot en del syrer, blant annet gykolsyre. Kan jeg bruke dine produkter?
  Mvh Mette

Join the conversation