Min favoritt rens


October 29, 2017


SKIN CAMILLA PIHL CLEANSING CREAM FOAM

Det viktigste og første steppet for en frisk og sunn hud uansett hudtype er en god ansiktsrens. Selv renser jeg huden min morgen og kveld, uten unntak!  Så hvorfor skal man det? Man renser huden daglig for å unngå urenheter og tilstoppede porer, samt for å få en maksimal effekt ut av hudpleieproduktene du bruker. Jeg anbefaler derfor å alltid rense huden din før du bruker en skrubb og før påføring av hudkremer. Siden rens er ett så viktig steg i et daglig hudpleieregimet var det viktig for meg å lage en rens som etterlot huden silkemyk og fresh.


Skryt fra fornøyde Skin Camilla Pihl Cleansing Foam brukere!

Jeg jobbet lenge med å få til den beste rensen jeg kunne tenke meg og endte opp med magiske SKIN CAMILLA PIHL CLEANSING CREAM FOAM.  Rensen har en mild eksfolierende effekt og gir ett silkemykt skum som skånsomt fjerner urenheter uten å forstyrre hudens naturlige fuktighet. Den er spesielt utviklet for å fjerne overflatesmuss, som make-up, solkrem og andre avfallsstoffer. I tillegg fjerner den cellulære avfallsstoffer og fremmer fornyelse av huden. Og det viktigste av alt, den etterlater ikke huden tørr etter bruk. Her i huset brukes den både av meg og min samboer.

SKIN CAMILLA PIHL  CLEANSING CREAM FOAM er meget drøy i bruk og du trenger kun en liten mengde av produktet ved hver påføring. Fukt ansikt og hender og jobb opp ett rikt skum som du deretter skyller av med vann. Du finner den eksklusivt i VITA, VITA EXCLUSIVE og  hos VITA.no til 199,- nok.

Psst.. Akkurat mens jeg sitter og skriver dette innlegget fikk jeg en melding på instastories fra en fornøyd bruker av rensen. Jeg blir så stolt at jeg bare må dele den med dere! -” Rensen er helt fantastisk! Brukt den siden lanseringen og har fått bedre hud allerede.”
Jeg blir altså så glad!

 Og er du på utkikk etter verdens beste face scrub? Klikk her for å lese om min favoritt.

8 comments

Join the conversation
 • Siv - October 29, 2017 reply

  Hei Camilla 🙂 Jeg tenkte jeg skulle prøve produktene dine. Så det jeg lurer på er; etter bruk av rens, gullmaske og masker, må da ansiktet smøres med krem? Og hjelper produktene dine på uren hud? På forhånd takk for svar 🙂

  Camilla Pihl - October 30, 2017 reply

  Hei Siv! Så hyggelig å høre! <3 Det burde ikke være nødvendig, men det komme helt an på hva slags hudtype du har. Jeg tenker det er litt smak og behag om hvor mye fuktighet man føler huden trenger. 😀 Kremer og serum er en nati-age serie som passer alle hudtyper. Stor klem Camilla 😀

 • Marthe - October 29, 2017 reply

  Først og fremt; Jeg elsker hud produktene dine og alt annet du gjør. Det er alltid 110%!! Alt du gjør er liksom det! MEN over til noe annet og det er at jeg lurer på hvor du har kjøpt den store hvite (SINNSYKT fine) “plantekassen” du har i stuen. Der du har skapt en fantastisk plante oase, noe jeg har veldig lyst til å gjøre jeg også….
  Ha en fin kveld 🙂

  Camilla Pihl - October 30, 2017 reply

  Hei Marthe! Så fantastisk hyggelig å høre! <3 <3 TUSEN TAKK! <3 de store hvite plantekassen kommer fra Mina Milanda, og de er helt fantastiske da de er på hjul så man kan flytte de rundt i leiligheten. Klem Camilla 😀

 • Tina - October 30, 2017 reply

  Jeg må skryte av produktene dine! Jeg har en veldig sensitiv hud som har litt urenheter og får lett eksplosjon av kviser om jeg bruker feil sminke, rens eller hudkrem. Jeg har en fundation som sitter veldig godt på huden og krever at jeg renser flere ganger for å få bort all produkt i ansiktet, men med din rens holder det med kunn en vask! Jeg føler meg 100% ren etter å ha vasket ansiktet med ditt produkt, og føler dagkremen din gir huden den fukten den trenger. Jeg får ikke utbrudd av kremen og føler den passer meg veldig godt. Tusen takk!

  Camilla Pihl - October 30, 2017 reply

  Hei Tina! <3 Tusen tusen takk for at du deler dette med meg Tina! Nå ble jeg så glad at jeg sitter og hopper på stolen! Så lykkelig over at du at mine produkter gjør underverker for huden din! Stovarm klem fra Camilla 😀

 • Cat - October 30, 2017 reply

  Assa disse produktene, vet ikke om det er placebo-effekt eller virkelig (skjønt, regner med det siste!), men jeg har brukt serumet/kremen en stund nå – og går for første gang since forever helt uten sminke når jeg skal ut! Huden føles bare så glatt/myk/stram/glødende og fin – at det bare er megadigg å la være å smøre sminke oppå den, OG føle meg fresh og fin! Dette er bare så kult, jeg digger det! (Ps, håper produktene er kommet for å bli, og at det ikke er noe som er produsert i ett opplag for Vita??) Takk altså!

  Camilla Pihl - October 30, 2017 reply

  Jippi! Så fantastisk hyggelig å høre!!! <3 <3 <3 Blir så glad! Har jobbet hardt og lenge for å lage verdens beste produkter så tilbakemldinger som dette får meg til å smile fra øre til øre! Skin Camilla Pihl har kommet for å bli! Takk for at du delte dette med meg! Klem Camilla 😀

Join the conversation