Det lille under


October 12, 2017


FINE BLONDER PÅ EN TORSDAG

Jeg skal være ærlig, jeg er ikke en av de som alltid har fine og delikate blonder på undertøyet, men de gangene jeg har det føler jeg meg ekstra fin selv om ingen andre ser det.  Litt hverdagslykke rett og slett

Slitt og gammel undertøy er aldri fresht så jeg ganske flink til å rydde opp i undertøysskuffen og kvitte meg med ting som ikke funker lenger. Ta en runde i dag om det er lenge siden du har tatt en ryddesjau og kvitt deg med det som ikke funker lenger. Kanskje du til og med finner ut av at det er på tide å unne seg noe nytt?

 

8 comments

Join the conversation
 • Tina - October 12, 2017 reply

  Synes sånne er kjempelekre! Hvor er blondeundertøyet fra? 🙂

  Camilla Pihl - October 12, 2017 reply

  Det synes jeg og! Denne er fra Lindex. Synes de er flinke på undertøy. COS også! Klem Camilla 😀

 • Samira - October 12, 2017 reply

  Godt tips. Det er så fort at undertøyskuffen blir overfylt med undertøy man ikke har brukt på en evighet 🙂

  Camilla Pihl - October 12, 2017 reply

  Den må renses med jevne mellomrom! <3

 • Vibeke Ramstad - October 12, 2017 reply

  Hei Kan du please forklare meg hvordan jeg skal ta på gull masken? Er det bakside og for side? Min maske bare skle av,fikk den liksom ikke til å sitte . Mvh Vibeke

  Camilla Pihl - October 12, 2017 reply

  Hei Vibeke! klart jeg kan! den ene siden er litt ruglete mens den andre er glattere. Det er den glatte siden som skal ligge inn mot huden. Klem Camilla 😀

  Vibeke Ramstad - October 12, 2017 reply

  1000 takk for tilbakemelding Er super fornøyd med produktene dine BTW

  Camilla Pihl - October 12, 2017 reply

  Det er jeg kjempe glad for å høre! 😀 Klem Camilla

Join the conversation