Noe av det beste jeg vet


October 11, 2017


VARMT OG NÆRENDE PÅ EN KALD OG REGNFULL DAG

Noe av det beste jeg vet om er å synke ned i ett varmt bad full av gode oljer, salter og eteriske oljer! Det er noe av det mest nærende og avstressende jeg kan tenke meg og jeg gjør det så ofte jeg kan! Og jeg gjør det skikkelig koselig, hver eneste gang. Demper lyset, tenner stearinlys, setter på digg musikk eller en podcast  og lager en velgjørende badebombe av ting jeg har liggende i skapet. Akkurat nå elsker jeg å blande Herbivore Coconut Milk Bath Soak med noen dråper eteriske olje. Gjerne en blanding av eucalyptus (elsker den lukten) og lavendel. Også har jeg alltid noen fine krystaller liggende rundt badekaret.

Da jeg gikk på en smell for en stund tilbake spurte min terapaut meg hva jeg gjorde for å nære meg selv. Altså, hvilke gode ting gjorde jeg kun for meg selv i løpet av en dag. Svaret var at jeg var skikkelig dårlig på det. Så det å ta meg tid til luksusbad så ofte jeg kan er noe jeg prioriterer høyt. Det er vanskelig å finne tid i en stressende hverdag, men ikke sett deg selv nederst på prioriteringslisten gang på gang. Husk det!

Teller ned timer til når jeg kan hoppe i badekaret kjenner jeg. Fantastisk digg på en grå og regntung dag som dette!

13 comments

Join the conversation
 • Jorun - October 11, 2017 reply

  Elsker bloggen din Camilla ❤️
  Ønsker meg flere innlegg om leiligheten din, om hvordan du har det og hvordan du styler. Kule detaljer du har hjemme eller ting du har sett!
  Håper du får en super kveld. Masse klemmer

  Camilla Pihl - October 11, 2017 reply

  Takk Jorun!! Dine ønsker er skrevet ned! Klem camilla 😀

 • Anettw - October 11, 2017 reply

  Fine Camilla ❤️ Hvor har du kjøpt det kokosnøtt produktet?
  Elsker tipsene dine og maskene du Jar laget med vita!!!!
  Klem

  Camilla Pihl - October 11, 2017 reply

  Hei AnettW! Tusen takk! så utrolig hyggelig å høre! <3 Jeg kjøper dette merket hos Gathering Objects på Frogner. Klem Camilla 😀

 • Marie - October 11, 2017 reply

  Hei! Dette har ingenting med blogginnlegget å gjøre, men jeg er superfan av snow booten du designet for Bianco for et par år siden. Vet du om det er mulig å få kjøpt den noe sted? Da hadde jeg blitt superglad 🙂 klem

  Camilla Pihl - October 11, 2017 reply

  Hei Marie! Den var kun den sesongen desverre. Skulle gjerne hatt ett nytt fresht par selv! klem Camilla 😀

 • Mari - October 11, 2017 reply

  Ååå så deilig! Nå fikk jeg lyst til å ta et deilig bad! Kommer badesalt og muligens noen deilige oljer, som en del av SKIN kolleksjonen din? Og du, kan du ikke dele noen herlige avspennings/chill musikk med oss som ikke har Spotify?

  Camilla Pihl - October 12, 2017 reply

  det synes jeg du skal unne deg Mari! Vi får se hva fremtiden bringer, jeg elsker oljer og badsalt så det hadde vært veldig gøy å lage til SKIN serien! <3 Sjekk ut denne: http://www.camillapihl.no/2017/10/11/la-la-la-day-9/ ( gjerne mens du synker ned i ett varmt bad!) Klem Camilla 😀

 • Mar - October 11, 2017 reply

  Takk for at du er så ærlig om å gå på en smell og skriver om hvordan du kom deg gjennom det og fortsetter å jobbe med det! Gir håp til meg som går gjennom det selv <3

  Camilla Pihl - October 12, 2017 reply

  <3 <3 <3 <3 <3

 • Vibeke - October 11, 2017 reply

  Hei! Hvor kjøper du disse deilige oljene? ☺️

  Camilla Pihl - October 12, 2017 reply

  Hei Vibeke! jeg kjøper de ofte på reiser, men eteriske oljer finner du i de aller fleste helsekostbutikker. Klem Camilla

 • Kristina - October 12, 2017 reply

  Nå forstår jeg hvorfor du er så klok og hvorfor jeg ser opp til deg ift å leve i nuet,sette seg selv øverst på huskelisten osv.

Join the conversation