Hello Golden Chunky Hoops


October 10, 2017


GOLDEN HOOPS HAR FÅTT EN STORESØSTER

Bestselgeren Golden Hoops har fått seg en storesøster i min nye CAMILLA PIHL by DAVID-ANDERSEN kolleksjon! Si hei til min nye favoritt Chunky Golden Hoops! Ett par enkle og klassiske øreringer som er litt større og bredere enn orginalen.

Chunky Golden Hoops har en diameter på 16,5 mm og en bredde på 4mm i forhold til de orginale hoopsene som har en bredde på 2,5 mm.

Har du to hull i øret sånn som jeg er de superfine sammen side om side.

Her ser du forskjellen på størrelsen enda bedre! Golden Chunky Hoops og Golden Hoops side om side. De største koster 1590,- og de små 1070,- Du finner de i alle David-Andersen sine butikker og i deres nettbutikk her.

17 comments

Join the conversation
 • Guro - October 10, 2017 reply

  De er så fine begge parene at jeg ikke klarer velge hvilket jeg skal gå for. Kanskje det blir et nå og et i julegave til meg selv 😉

  Camilla Pihl - October 10, 2017 reply

  Det synes jeg hørtes ut som en god plan! <3 <3 <3 Klem Camilla 😀

 • Wenche - October 10, 2017 reply

  Heisann. For et halvt år siden gikk forloveden min ifra meg så jeg stod der med sønnen vår i en hand, og 5000kr i den andre handen. Jeg var helt ødelagt og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. I løpet av disse mnd har jeg fått meg fast jobb, fått sønnen min i bhg, flyttet hjem, tatt opp lån og holder nå på å bygge hus. Jeg har komt sinnsykt langt på disse mnd. Oppi d hele ønsker jeg å ta noen bilder hos en profesjonell fotograf som viser at jeg har gått videre. Et bilde som viser girlpower, at jeg er flott, selvstendighet…selv om han dumpet meg. (har avbestilt brudekjole også…helt jævlig) Har du noen tips til hvordan jeg kan få noen råkule bilder?

 • Carlota - October 10, 2017 reply

  So cute!
  http://carlotarules.wordpress.com

  Camilla Pihl - October 10, 2017 reply

  merci! <3

 • Irene - October 10, 2017 reply

  Har lagt inn på ønskelista mi til mannen! Så vi krysser fingrene for at jeg får det til jul

  Camilla Pihl - October 10, 2017 reply

  <3

 • Sara - October 10, 2017 reply

  Du er flink altså! Smykker, klær og hudpleie. Hva blir det neste 🙂 Klem

  Camilla Pihl - October 10, 2017 reply

  Tusen tusen takk Sara! Du MÅ jo teste hudpleieserien min! Klem Camilla 😀

 • Samira - October 10, 2017 reply

  SÅ fine de er <3 Jeg elsker det nye designet ditt. Så fint det er <3 <3

  Camilla Pihl - October 11, 2017 reply

  Tusne takk! <3

 • Ane - October 10, 2017 reply

  Hei, designet er kjempefint! Men jeg savner virkelig arkivfunskjonen,og muligheten til å bla seg tilbake i år eller måneder. Noe av det unike med bloggen din er at mange av innleggene dine er så tidløse så innlegg fra 2014 kan inspirere meg like mye som dagens. Jeg synes emnene jeg nå kan velge mellom inneholder mye av de samme innleggene, og det kan bli litt kjedsomhet i lengden. Hilsen Ane

  Camilla Pihl - October 11, 2017 reply

  Hei Ane! Takk for tilbakemelding! Jeg skal titte på det. men husk, alle blogginnlegg i hele bloggen som har ligget i den gamle arkivfunksjonen ligger nå i arkivet under en av de 8 kategoriene. Eller så kan man bla seg bakover som normalt. Klem Camilla 😀

 • Guro - October 11, 2017 reply

  Hei!
  Digger Hoopsa dine! Hva slags materiale er de laget av? *allergisk*
  Hilsen en fast leser som (dessverre) ikke er så ivrig på kommentarfronten, men som er på vei inn i bloggverdnen på http://www.gurovarvin.com 🙂

  Camilla Pihl - October 11, 2017 reply

  Hei Guro! <3 Alltid hyggelig å høre fra leserne mine, og velkommen inn i bloggverden! <3 Alle smykkene er laget av gullbelagt sølv. Altså sølv innerst og gull utenpå. Klem Camilla 😀

 • Julie - October 11, 2017 reply

  Guro; du kan trygt kjøpe øredobbene, jeg reagerer veldig på billig varianter. Camilla sine bruker jeg daglig, har flere ulike design fra henne- klassiske, rene og elegante og gir ingen reaksjoner! Beste smykke kjøpene jeg har gjort!

  Camilla Pihl - October 12, 2017 reply

  Takk Julie! Så hyggelig å høre! <3

Join the conversation