Jeg sverger til denne


October 6, 2017


JEG HAR LAGET VERDENS BESTE PEELING

Jeg har laget verdens beste Face Scrub i SKIN CAMILLA PIHL serien! Og det som er så hyggelig er at jeg daglig får tilbakemeldinger fra dere om at dere er enig!  Exfoliating Face Scrub fjerner døde hudceller, renser og forebygger tilstoppede porer. Noe som gir huden glød , og er det en ting man vil ha nå som høsten kommer så er det sunn glødende hud! Scrubben inneholder ultra fine krystaller som skånsomt eksfolierer og som etterlater huden silkemyk.

Pssst… Ett lite tips er å scrubbe huden før du legger en ansiktsmaske. Da åpner du opp porene så de er mer mottakelig for produktene du bruker i etterkant.

SKIN CAMILLA PIHL  EXFOLIATING FACE SCRUB koster 249,- og du finner den og resten av produktene mine i alle Vita og Vita Exclusive butikker i hele landet. Og selvfølgelig på vita.no/skincamillapihl

Ett knippe anmeldelser fra fornøyde brukere av SKIN CAMILLA PIHL exfoliating face scrub.

17 comments

Join the conversation
 • Anne - October 6, 2017 reply

  Hei!
  Du vet hva du gjør. Jeg er veldig fornøyd med produktene jeg har kjøpt. Denne face skrubben er veldig god. Huden føles myk, ren også er den skånsom. Produktene er drøye i bruk, synes også det er en fin pris på dette. Så ja du vet hva du gjør og hva som er bra. Tusen takk. 🙂

  Camilla Pihl - October 9, 2017 reply

  Tusen tusen takk Anne! <3 <3

 • Sol - October 6, 2017 reply

  Den bæste serien eg ha prøvd❤
  Eg ælsk den❤ Tusen takk for tipse om å pile huden og masken ættepå. Hvor ofte må man gjøre det? LOVE IT❤

  Camilla Pihl - October 9, 2017 reply

  Hei Sol! JIPPI! Så utrolig glad jeg blir for å høre det! Du kan scrubbe 2-3 gangher i uken eller etter behov. Klem camilla 😀

 • Samira - October 7, 2017 reply

  Åh, denne er god!! Du har virkelig vært flink når du fikk med deg dyktige folk til å forme denne serien. Elsker det nye designet btw 🙂

  Camilla Pihl - October 9, 2017 reply

  Tusne tusen takk! <3

 • Camilla - October 9, 2017 reply

  Jeg er virkelig forelsket i den nye hudpleieserien din! Produktene dufter friskt og de har akkurat den digge teksturen som er så deilig på huden 🙂 Takk!
  Men du, jeg lurer på en ting ang. skrubben din. Jeg prøver å være litt miljøbevisst i valgene mine av skjønnhetsprodukter, og når det gjelder skrubb så brukes det jo ofte “mikroplast” som skylles ut i avløpet og ut i havet (og skaper alle problemene vi leser så mye om i avisene om dagen). Så det jeg lurer på er hva du mener når du sier krystaller? Er krystallene løselige i vann slik at de ikke transporteres avsted i sin opprinnelige form, eller holder de formen sin og dermed bidrar til økte mengder mikropartikler i havet…? Må bare vite det før jeg kjøper skrubb i tillegg 😀
  Tusen takk for en fin og inspirerende blogg! 🙂

  Camilla Pihl - October 9, 2017 reply

  Hei camilla! Så fantastisk hyggelig å høre! <3 <3 <3 Scrubben inneholder ikke microplast og bidra ei heller ikke mikropartikler i havet. klem Camilla 😀

  Camilla - October 10, 2017 reply

  Takk for kjapp tilbakemelding! Kjøpte den, prøvde den, ELSKER den!!! Bittesmå krystaller som ikke river for mye i huden. Du er så flink!!! 😀

  Camilla Pihl - October 10, 2017 reply

  Så hyggelig å høre at du elsker det like mye som meg 😀 Det gjør meg SÅ glad! Klem Camilla

 • Kine - October 11, 2017 reply

  Hei! Har veldig lyst til å prøve produktene dine, men er veldig allergisk mot parfyme. Bruker du parfyme i dine produkter? 🙂

  Camilla Pihl - October 11, 2017 reply

  Hei Kine! Produktene er tilsatt lukt. Klem Camilla 😀

 • Wenche - October 11, 2017 reply

  Hei! Så at du har kommet med egen serie. Gratulerer! Jeg var i utganspunktet inne på bloggen din pga Dr. Schrammek- så at du brukte de. Har lenge brukt Ole H. men da jeg gikk tom i sommer prøvde jeg fukt serien fra Babor. Nå er den tom og jeg er veldig usikker på hva jeg skal kjøpe. Har passert 42 år og synes rynker, rødhet, og slapp hud er godt på vei. Er serien din god for disse tingene? Mvh Wenche

  Camilla Pihl - October 11, 2017 reply

  Hei Wenche! Den er helt perfekt! <3 jeg bruker serum, nattkrem, dagkrem og øyekrem hver eneste dag! <3 Du kan lese mer om de forskjellige produktene her : https://www.vita.no/merker/skincamillapihl Klem Camilla 😀

 • Maria L. S. - October 12, 2017 reply

  Hei Camilla. Super at du har laget en serie som er fri for MI ettersom jeg er super allergisk. Er klar for å prøve den nye serien din, men lurer på om den passer for alle hudtyper? Jeg har lett for å få kviser visst produktene er fete.

 • Christina - April 18, 2018 reply

  Jeg har nettopp kjøpt denne og brukte den for første gang i går. Synes den er så god mot huden min og et stort pluss er at den ikke er altfor parfymert, men har derimot en mild duft som er fin mot huden min!

  Camilla Pihl - April 18, 2018 reply

  Så godt å høre Christina 😀 Det gjør meg så glad! Klem Camilla

Join the conversation