Golden Hoops giveaway


September 13, 2017


-Inneholder reklame for egne merkevarer-

PSST… SJEKK UT KONKURRANSEN PÅ INSTAGRAM!

 Jeg gir bort ett par “Golden Hoops” fra min Camilla Pihl by David-Andersen kolleksjon til en heldig person på instagram i løpet av morgendagen. Så om du ikke har meldt deg på enda så har du fortsatt mulighet til å være med i konkurransen!

9 comments

Join the conversation
 • Sol - September 13, 2017 reply

  Nydlig ørepynt❤
  Det blir ein lykkelig vinner….heldi e den

  Camilla Pihl - September 13, 2017 reply

  <3

 • Marie - September 13, 2017 reply

  De har jeg siklet på leeengeEr dessverre ikke på insta men håper på konkurranse på bloggen også en gang

  Camilla Pihl - September 14, 2017 reply

  Det kommer Marie. klem Camilla 😀

 • Jannicke - September 14, 2017 reply

  De er så fine, men dessverre er låsemekanismen helt på trynet. Jeg bytta et par fordi den ene gikk opp hele tiden og nå har den ene på det nye paret også begynt sånn. Veldig kjipt å være redd for at de skal falle ut når man bruker dem 🙁

  Camilla Pihl - September 14, 2017 reply

  Hei Jannicke! Så leit at du har hatt problemer med låsen, det har ikke jeg opplevd med noen av mine. Så godt å høre at du fikk byttet til ett nytt par. har du prøvd å klemme låsen litt inn slik at de sitter litt bedre? Klem Camilla 😀

 • Silje Alice - September 14, 2017 reply

  Jeg meldte meg på konkurransen på Instagram! Disse har jeg ønsket meg helt siden de første ble lansert, så jeg krysser både fingrer og tær!<3

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - September 14, 2017 reply

  De er en av mine absolutte favoritter. Klem Camilla 😀

 • Luisa - La Mar - September 14, 2017 reply

  De er bare så lekre! Gull er så fint!

  xx
  http://la-mar.no

Join the conversation