SKIN CAMILLA PIHL


September 4, 2017


MIN STØRSTE DRØM HAR GÅTT I OPPFYLLELSE

Som jeg har gledet meg til å kunne dele dette! Jeg lanserer min egen hudpleieserie, SKIN CAMILLA PIHL, en serie bestående av 12 fantastiske produkter til din hud. Hele serien lanseres for salg 25.09.2017 eksklusivt i VITA, VITA EXCLUSIVE og VITA.no, og jeg er så stolt. Jeg elsker disse produktene, og håper og tror at dere vil gjøre det samme!

 

,

SKIN CAMILLA PIHL er en komplett anti-age hudpleieserie bestående av en rekke innovative kvalitetsprodukter. Hudpleieserien er basert på forskning som har vunnet Nobelpris i fysiologi (medisin), for oppdagelsen av enzymet telomerase. Telomerase blir ofte referert til som «ungdomskildens enzym».
Hudpleieproduktene fra SKIN CAMILLA PIHL er selvsagt ikke testet på dyr, cocamide DEA, MI, kathon og mineral oljer.

Seriens dagkrem, nattkrem, øyekrem og serum er dermatologisk testet og inneholder den cellebevarende og aktive ingrediensen TCR3®, som kan forlenge cellenes levetid. I tillegg inneholder serien en eksfolierende ansiktsskrubb med ultra fine krystaller som fjerner døde hudceller og gir huden glød, samt en silkemyk ansiktsrens som skånsomt fjerner urenheter og tilfører huden fuktighet og utstråling.

I tillegg til daglige hudpleieprodukter består serien av 6 innovative ansiktsmasker. Fire unike ansiktsmasker, lips, eyes, face & peel off, er tilsatt 24K gull! Gull booster hudens naturlige kollagenproduksjon, øker hudens elastisitet, strammer, løfter og lysner, samt låser inn fuktighet i huden. Dessuten har gull en helbredende og beroligende effekt på huden og kan bidra til å redusere inflammasjoner, som kan være årsaken til både akne og rynker.

Serien rundes av med cuteness overload i form av to dukmasker (sheet masks), med panda og tigerprint. Tiger Sheet Mask gir huden en skikkelig energiboost, mens Panda Sheet Mask har en beroligende effekt og gir huden intens fuktighet. En fantastisk «quick beauty fix», som i tillegg er super cute.

SKIN CAMILLA PIHL lanseres 25.09.2017 eksklusivt i VITA, VITA EXCLUSIVE og VITA.no

121 comments

Join the conversation
 • Thone Svinndal - September 5, 2017 reply

  Wow! For en fantastisk hudpleieserie – alt ved serien ser ut til å være høykvalitetsprodukter på alle fronter. Så veldig bra! Gratulerer masse til deg og teamet som har bidratt til at disse hudpleieproduktene er blitt utviklet – gleder meg virkelig til å velge mine favoritter i det rikholdige sortimentet.

  Camilla Pihl - September 5, 2017 reply

  Så fantastisk hyggelig å høre Thone! <3 Jeg er veldig stolt av dette og krysser fingrene for at du vil finne deg noen nye favoritt produkter. Klem Camilla 😀

 • Frida - September 5, 2017 reply

  Gratulerer så masse! Jeg gleder meg sånn til å teste alle de produktene. Er så glad over at de ikke er testet på dyr, tusen takk!

  Camilla Pihl - September 5, 2017 reply

  det blir jeg så glad for å høre Frida! Da krysser jeg fingrene for at du finner deg noen nye favoritt produkter. klem Camilla 😀

 • Linda - September 5, 2017 reply

  Så spennende med egen hudpleieserie! Passer serien også for følsom hud?

  Camilla Pihl - September 5, 2017 reply

  Hei Linda! Skin Camilla Pihl passer for alle hudtyper. Håper du finner deg noen favoritter! Klem Camilla 😀

 • Live - September 6, 2017 reply

  Gratulerer Camilla! Så gøy 🙂 Jeg gleder meg til å teste produktene, det høres veldig lovende ut. 🙂

  Camilla Pihl - September 6, 2017 reply

  Tusen takk Live! Det blir jeg så glad for å høre! <3 Håper du finner deg noen nye favoritter! Klem Camilla 😀

 • Meryem - September 13, 2017 reply

  Hei Camilla 🙂 Er veldig spent på å prøve ut hudpleie serien, ser fantastisk ut, men lurer på en ting. Er produktene trygge å bruke for gravide?

 • Cathrine - September 20, 2017 reply

  Hei! Oo de ser så fiine ut! Jeg leter etter nye produkter, så jeg lurer på hvordan de funker for uren hud? Er alltid superskeptisk til å teste nye kremer for jeg er redd de skal tette porene og gjøre ting værre… ^^

  Camilla Pihl - September 20, 2017 reply

  Hei Cathrine! Så hyggelig å høre! <3 Jeg gleder meg så mye til mandag! <3 Serien funker for alle hudtyper. Håper du kan finne deg noen nye favoritter. Har en 24 k peel off gold mask som er perfekt å bruke for å rense tett porer. Klem Camilla 😀

 • Linda - September 22, 2017 reply

  Hei. Spennende:) Gleder meg til å teste. Bare lurer på en ting. Du skriver fri for parabener,hvilket konserveringsmiddel brukes da når det ikke er parabener? Parabenene regnes jo fortsatt som et av de mildeste og tryggeste konserveringsmidlene som finnes.

 • Eva Vic. - October 9, 2017 reply

  Feil i setningen “Hudpleieproduktene fra SKIN CAMILLA PIHL er selvsagt ikke testet på dyr, cocamide DEA, MI, kathon og mineral oljer.”
  Bør stå: “Hudpleieproduktene fra SKIN CAMILLA PIHL er selvsagt ikke testet på dyr, og inneholder ikke Cocamide DEA, MI, kathon og mineral olje.”
  Ellers lurer på om du vet hva “Kathon” står for?
  I tillegg, bør dere sjekke ut hva EU-kommisjonens nye regelverk sier om markedsføring av kosmetiske produkter samt referanse til andre kosmetiske råvarer.

  Camilla Pihl - October 9, 2017 reply

  Hei Eva Vic. takk for info! 😀 MI er forkortelsen for det kjemiske navnet methylisothiazolinone. MI er et konserveringsmiddel, som brukes for å unngå sopp og bakterievekst i en rekke produkter. De siste årene har mange utviklet kraftig allergi mot konserveringsmidlet.
  MI (methylisothiazolinone) benyttes alene eller i en blanding med MCI (metylchloroisothiazolinone). Blandingene MI/MCI er ikke tillat i produkter som blir værende igjen på huden.
  Kathon er sammensetningen av MI og MIC.

 • simone - October 11, 2017 reply

  kan man ikke købe produkterne i Danmark? Vita leverer ikke til dk. Vil super gerne prøve dem 🙂

  Camilla Pihl - October 11, 2017 reply

  Hei Simone. Foreløpig går ikke det, men vi jobber med saken. Klem camilla 😀

 • Trine Mosgaard - October 16, 2017 reply

  Du sier produktene dine ikke er testet på dyr, altså det ferdige produktet. Hva med ingrediensene? Er de testet på dyr? Set produktene et produsert i Korea. De bryr seg jo ikke akkurat så mye om dyrevelferd der dessverre.

  Camilla Pihl - October 17, 2017 reply

  Hei Trine Mosgaard. Hverken de ferdige produktene eller ingrediensene er testet på dyr. Produsenten av Skin Camilla Pihl serien er medlem av og står på grønn liste hos Dyrevernalliansen. Mvh. Camilla

 • Wilhelmine - October 27, 2017 reply

  Hei 🙂 spennende med hudpleieserie! Lurer på om kan være for ung til å bruke anti-seg dag/ nattkrem? Kjøpt øyekremen;) du er btw den eneste bloggen jeg leser fast. Inspirerende univers

  Wilhelmine - October 27, 2017 reply

  Beklager litt skrivefeil! Om man kan være* Anti-age** (26 år)

  Camilla Pihl - October 29, 2017 reply

  Hei Wilhelmine! Det er perfekt å begynne med anti-age fra 25 år ca, da du begynner å forebygge 😀 Håper du er fornøyd med øyekremen og tusen takk for kjempe fin kommentar <3 Det blir jeg så glad for. Klem Camilla

Join the conversation