Hei fra Kenya


July 17, 2017


STORT SMIL FRA MAHALI MZURI

Ett lite hallo for å si at jeg ikke har glemt dere! Jeg har de siste dagen hatt de beste opplevelsene i hele mitt liv her ute i ville fantastiske Maasai Mara i Kenya! Jeg sitter med så mange inntrykk og opplevelser at jeg nesten ikke vet hvordan jeg skal fordøye alt! Utallige timer ute i bushen med den mest fantastiske naturen og vilt dyreliv har satt spor i hjertet! Så fantastisk hyggelig at så mange har fulgt reisen min på snap de dagen jeg har vært borte fra blogg. Ett par dager til så er jeg på nett igjen og jeg har så mye å fortelle og vise dere. Ta vare så lenge! Stor klem Camilla

8 comments

Join the conversation
 • Johanna Luukkonen - July 17, 2017 reply

  Miss your posts Camilla but I was so happy when I saw this post. Hope you have a wonderful journey and that dreams come true. Looking forward to hear and see more about your wonderful trip. Best regards Johanna

  Camilla Pihl - July 19, 2017 reply

  Thank you sweet Johanna! <3

 • Silje Alice - July 18, 2017 reply

  Herlig å høre at du har en fantastisk flott ferie i Kenya! Gleder meg til å se og høre! 😀

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - July 19, 2017 reply

  Det kommer snart noen fantastiske filmer Silje Alice! 😀

 • Karoline - July 18, 2017 reply

  Jeg tippet rett
  Koos deg videre, heldiggrisen

  Camilla Pihl - July 19, 2017 reply

  Tusen takk!

 • Elisabeth - July 20, 2017 reply

  Åh der var eg for 3 år sidan. Det var heilt fantastisk!!

  Camilla Pihl - July 20, 2017 reply

  Helt fantastisk! <3 Dette kommer jeg aldri til å glemme!

Join the conversation