Den beste tahini dippen


July 11, 2017


PERFEKT TILBEHØR TIL GRILLMATEN

Jeg er glad i gode dipper og en sommerfavoritt som smaker ekstra godt sammen med grillmat og kylling er denne tahini dippen. Er du glad i hummus vil du elske denne da den smaker ganske likt bare mye mer kremet og friskere.Enkel og lage er den og! Alt du trenger er gresk eller tyrkisk yoghurt, tahini, hvitløk, siton og granateple.

Bland 3 dl gresk yoghurt med 2 spiseskjeer tahini og ett fedd hvitløk. Bland det hele sammen og skvis litt saft fra en sitron i blandingen. Strø over granateple før servering og nyt sammen med grillmaten!

10 comments

Join the conversation
 • Emilie - July 11, 2017 reply

  Kjære Camilla!! Jeg blir så mektig inspirert når jeg leser bloggen din, og ser snappene du legger ut. Synes du virker tvers igjennom god og genuin. Håper du har en fin dag. PS: likte veldig godt de hvite store “pottene” dine som du hadde masse planter i. Hvor er de kjøpt?

  Camilla Pihl - July 12, 2017 reply

  Hei Emilie! Tusen takk for så fine ord! <3 <3 De store hvite kassene/pottene er helt geniale da de er på hjul så man kan trille de rundt i leiligheten alt etter som hvor man vil ha plantene. De kommer fra Mina Milanda. Klem Camilla 😀

 • Elisabeth - July 11, 2017 reply

  Hei Camilla! Tusen takk for flott blogg:-)), det er bare en ting jeg savner…..skulle ønske du kunne katogorisere innleggene dine slik at det blir lett å finne tilbake til tidlige innlegg om f. eks mat, reise osv….. ellers super blogg!!! Ha en kjempefin sommerferie!!

  Camilla Pihl - July 12, 2017 reply

  Hei Elisabeth! det er jeg så enig i! Det er en av de tingen jeg jobber med om dagen. Over sommeren blir det nytt design og ett mye bedre arkiv slik at man kan finne tilbake til oppskrifter og andre innlegg. Klem Camilla 😀

 • Linn - July 11, 2017 reply

  Jeg er hekta på isene dine. Nå sier de på Rema at de skal ut av sortement og på Narvesen har jeg ikke funnet siste tiden. Hjelp- hvor får man tak i?

  Camilla Pihl - July 12, 2017 reply

  Hei Linn! Hvis du ikke finner den hos Narvesen så er det nok utsolgt. (Du får mase på de som jobber der 😀 ) isne finner du på Narvesen, 7 Eleven og Shell / Eleven. klem Camilla 😀

 • Ingrid - July 11, 2017 reply

  Riktig god ferie og håper den byr på magiske opplevelser til å putte i livets ryggsekk. Og dippen, den ser skamgod ut. Må få kjøpt meg thaini, det har jeg aldri brukt. Jeg har alltid jukset og laget hummus uten.
  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  Camilla Pihl - July 12, 2017 reply

  Tusen takk Ingrid! <3 De ordene likte jeg! Dippen er helt fantastisk, håper den faller i smak. klem Camilla 😀

 • Luisa - La Mar - July 12, 2017 reply

  Åh nam! Supert tips, jeg eeeelsker hummus!

  http://la-mar.no

 • Silje Alice - July 12, 2017 reply

  Fy søren, dette hørtes ut som en skikkelig god dip! Jeg elsker hummus og spesielt tahini (bruker ett glass i måneden, haha)! Er sikkert veldig godt sammen med grillede grønnsaker eller kanskje til og med på brødskiva! 😀

  http://siljealice.com

Join the conversation