Good morning Sunshine


May 22, 2017


OUT OF SIGHT OUT OF MIND

Håper dere alle har hatt en fantastisk helg! Det har jeg, og jeg tenkte å starte mandags morgenen med ett lite tips. Ett tips som er årsaken til at jeg har hatt en fin helg og er klar for en ny uke!  En ting jeg ofte gjør i helgen er nemlig å legge bort telefonen. Og med å legge bort så mener jeg å legge den i en skuff og la den ligge. Out of sight, out of mind.
Med en gang jeg ikke ser den, eller hører den blir den plutselig ikke så interessant lenger. Og jeg kan ha full fokus på andre ting som å samle fregner eller sitte på en benk med en god bok. Himmelsk!

 

 

13 comments

Join the conversation
 • Camilla - May 22, 2017 reply

  Det beste tipset og selv om jeg vet at jeg burde er det fortsatt vanskelig. FOMO!! Jeg tar tipset med meg til neste helg og skal virkelig prøve så godt jeg kan. Ha en fin uke fine deg! Klem

  Camilla Pihl - May 22, 2017 reply

  Hei Camilla! Jeg er litt mer på JOMO. The joy of missing out! Ha ha! 😀 Begynn litt fosriktig. legg den vekk ett par timer på kvelden etc. Kropp og sinn har godt av litt pauser. Klem Camilla 😀

 • Sol - May 22, 2017 reply

  Solstråle
  Har ett spørsmål: Den sorte fine cocosa krukken hvor får man tak i den? Nett hadde vært fint for jeg bor i nord. Vil så gjærne ha ei sån på bade mitt….blir så fint❤ Klem

  Camilla Pihl - May 22, 2017 reply

  Hei Sol! Jeg har kjøpt den på en av mine favorittbutikker. Du finner nettbutikken her : https://gatheringobjects.com/ Klem Camilla 😀

 • Siri - May 22, 2017 reply

  Den nydelige drakten… hvor er den fra:-)?

  Camilla Pihl - May 23, 2017 reply

  Takk Siri! Den er fra Stine Goya! <3

 • Li - May 22, 2017 reply

  Hei, jeg lurer på hvor høy du er og hvilken størrelse du har i réalisation par kjolen din (den røde). Er redd for at den blir for kort og vurderer å gå opp en størrelse men vil ikke at den skal bli for stor…dilemma:P så jeg trenger litt størrelse-råd Haha

  Camilla Pihl - May 23, 2017 reply

  Hei Li! Jeg er 172 cm høy. det som er fint med kjolen fra realisation par er at den er litt lengre bak. jeg har lånt bort kjolene mine så jeg husker dessverre ikke hvilken størrelse jeg har. Tror kanskje jeg har den i small. Klem Camilla 😀

  Li - May 23, 2017 reply

  Takk:) er virkelig så usikker…men takk for hjelpen

 • Samira - May 22, 2017 reply

  Det er såå viktig og godt å logge av.. <3 Takk for påminnelse. Jeg tror alle trenger det!

  Camilla Pihl - May 23, 2017 reply

  Alle trenger det! <3

 • Therese - May 22, 2017 reply

  Hei jeg lurer på hvilken størrelse du har i den blomstrete buksen fra Zara, (den hvite). Den ser så utrolig kul ut!! Jeg vipper mellom xs og s. Forrige gang bestilte jeg culottes med str small og den passet perfekt, men de er gjerne litt ulike i størrelsen etter hvilken type man velger 😀

  Camilla Pihl - May 23, 2017 reply

  Hei Therese! De hvite buksene fra Zara med blomster har litt stretch i seg så da gikk jeg for xs. Klem Camilla 😀

Join the conversation