Join me behind the scenes


May 19, 2017


BLI MED MEG OG ELLOS PÅ PHOTOSHOOT!

Jeg er så stolt over å være Ellos’ ambassadør i hele Skandinavia og gleder meg så til å kunne inspirere dere med alle de fantastiske varemerkene de har i sitt sortiment! Tidligere denne måneden var jeg i Sverige og tok bilder til  vårkampanjen “Spring Time Moments.” Bli med meg bak kulissene og se hvordan en dag i mitt liv kan se ut. – Og ser du noen du liker så klikk deg gjerne inn på Ellos sine nettsider  for å shoppe looken!

4 comments

Join the conversation
 • Madelen - May 19, 2017 reply

  Gratulerer så mye med nytt samarbeid, Camilla! 😀 Du er så dyktig til å inspirere, og Ellos har jo så fantastisk mye fint! <3 Jeg gleder meg masse over dette samarbeidet!

 • Camilla Pihl - May 19, 2017 reply

  Tusen tusen takk Madelen! <3 <3

 • Beate - May 20, 2017 reply

  Her var det mye fint! God grunn til å være stolt!

  Camilla Pihl - May 22, 2017 reply

  Tusne takk Beate! <3

Join the conversation