Camilla Pihl + Ellos


May 19, 2017


JEG ER ELLOS’ NYE AMBASSADØR I SKANDINAVIA!

Jeg har i flere år klikket hjem varer fra Ellos, så derfor er det ekstra gøy for meg å ha inngått et samarbeid med den svenske giganten. Jeg har blitt deres ambassadør i hele Skandinavia! Sammen med Ellos skal jeg i løpet av året inspirere og kanskje overraske dere litt med alle de forskjellige varemerkene du finner i deres sortiment. Visste du for eksempel at i Ellos kan du shoppe kjente brands som Apple, Adidas, L’oreal, Tiger of Sweden, Vagabond, Bjørn Borg, Reebok og Converse for å nevne noen? I tillegg er de helt rå på interiør, beauty og elektronikk! Jeg synes Ellos alltid har vært flinke til å utvikle seg selv og sitt brand og det er stor stas og en ære for meg å bli en del av Ellos familien. 

Tidligere denne måneden var jeg i Borås og tok bilder til deres vårkampanje “Spring Time Moments”. Et lite knippe av bildene ser du her, men klikk deg gjerne inn på Ellos sine nettsider for å kikke på resten av bildene, og ikke minst for å shoppe looken dersom du ser noe du liker.

Jeg gleder meg veldig til å dele alle de spennende planene vi har, og ikke minst så gleder jeg til å kunne inspirere dere med alt det fine du finner hos Ellos innen interiør, klær og beauty.

Ps. En liten film fra den hyggelige Ellos shooten er like rundt hjørnet. So stay tuned!

23 comments

Join the conversation
 • Cecilie - May 19, 2017 reply

  Så herlig, Camilla! Gratulere!! ELSK på ELLOS og ELSK på bloggen din 🙂 Vakker på utsiden, men ennå viktigere – på innsiden 🙂 Alt godt til deg 🙂 Klem

  Camilla Pihl - May 19, 2017 reply

  ELSK på deg Cecilie! Takk for så fine ord! Nyt helgen! Stor klem Camilla 😀

 • Helene - May 19, 2017 reply

  Super kult Camilla!!! Digger Ellos! De har blitt så flinke de siste årene med layout og design på sidene dems og inspirasjons bilandene man får i posten! Gleder meg til å se ditt blide fjes på masse av det Du er dyktig❤️

  Camilla Pihl - May 19, 2017 reply

  Takk Helene!! <3 <3 <3 <3

 • Ingrid - May 19, 2017 reply

  Gratulerer og vel fortjent til deg. Hardt arbeid og dyktighet lønner seg alltid. Jeg har laget min variant av din supergode eggepanne til frokost i dag.
  God helg.

  Beste hilsen
  http://www.ingridtunheim.no

  Camilla Pihl - May 19, 2017 reply

  Tusen tusen takk Ingrid! <3 <3 <3 Så gøy at eggepannen falt i smak! Ønsker deg en fantastisk fin helg! Klem Camilla 😀

 • Lene - May 19, 2017 reply

  Så kjekt 🙂 Jeg lurte på Sam edelman sandalene dine, hvordan synes du dem er i Str?

  Camilla Pihl - May 19, 2017 reply

  Takk Lene! De er helt normale i størrelsen. Klem Camilla 😀

 • Samira - May 19, 2017 reply

  Woow, gratulerer så mye Camilla <3 For en fantastisk nyhet å få på bursdagen min. Du kommer til å representere dem på en helt fantastisk måte! Gleder meg allerede, og til video ikke minst.

  Igjen, klapp deg selv på skulderen! DU ER FLINK, og overrasker stadig 🙂
  Klem i fleng til en av de vakreste jeg vet om!

  Camilla Pihl - May 19, 2017 reply

  Samira! Du er så søt! <3 Først og fremst, GRATULERER MED DAGEN til deg! <3 Håper dagen er og blir fantastisk! Takk for all glede og positiv energi du sprer her inne! Tusen takk! Klem Camilla 😀

  Samira - May 20, 2017 reply

  Tuusen takk <3 Jeg hadde en dag jeg sent vil glemme..
  GOD HELG Camilla! 🙂

  Camilla Pihl - May 22, 2017 reply

  Akkurat sånn bursdager skal være Samira! <3

 • andréa - May 19, 2017 reply

  for noen herlige bilder <3 gratulerer

  Camilla Pihl - May 19, 2017 reply

  Tusen tusen takk Andrea! <3

 • Eli - May 19, 2017 reply

  Gratulerer Camilla! Du er bare helt fantastisk i alt du foretar deg, uansett om det er mat,blomster,interiør, klær,reiser osv.osv… 🙂 rett og slett unik! Forresten så har jeg fått tak i de Sam Edelman sandalene du har vist tidligere, de var så perfekt på str. og kjempegode på, så jeg tok sjansen på å bestille et par til i en annen mod. i samme merke, som jeg også ble kjempefornøyd med 🙂 Så nå har jeg, takket være deg oppdaget et nytt skomerke,som jeg nå vet er til å stole på, hehe! 🙂 Fortsatt lykke til! Klem 🙂

  Camilla Pihl - May 19, 2017 reply

  Hei Eli! Tusen tusen takk for så fine ord! det blir jeg så glad for å høre! <3

  Camilla Pihl - May 19, 2017 reply

  Hei Eli! Tusen tusen takk for så fine ord! det blir jeg så glad for å høre! <3 Og gratulerer med nye sko, de er helt fantastiske å gå i. En av mine favoritter også. Klem Camilla 😀

 • Amila - May 19, 2017 reply

  Gratulerer skjønne Camilla
  Bedre ambassadør kunne de ikke ha funnet ❤️
  Du er bare nydelig på alle bildene
  Nytt helgen å stor klem fra Stavanger

  Camilla Pihl - May 19, 2017 reply

  Snille fine Amila! Tusen tusen takk! <3 Ønsker deg en fantastisk fin helg! Klem Camilla 😀

 • Anita - May 19, 2017 reply

  Gratulerer som Ellos ambassadør, de er heldige som har fått deg med på laget 🙂 Nydelige bilder av en skjønnhet 🙂 Ønsker deg en strålende fin og glad helg 🙂

  Camilla Pihl - May 19, 2017 reply

  Takk for så gode og fine ord Anita! <3

 • Karoline - May 20, 2017 reply

  Du er så nydelig i alt du har på deg Heldig!! Elsker stilen din. Du inspirerer mer enn noen andre❣️ Tusen takk for alt du deler

  Camilla Pihl - May 22, 2017 reply

  Tusen tusen takk for så fine ord Karoline! <3

Join the conversation