Travel is my therapy


April 20, 2017


COLLECT MEMORIES NOT THINGS

“One’s destination is never a place, but a new way of seeing things” -Henry Miller

Jeg elsker å reise og føler meg utrolig heldig som har muligheten til å oppleve den store verden vi lever i. For meg er det å reise noe av det jeg setter mest pris på i livet mitt.

Se ting med nye øyne, oppleve nye steder, nye smaker, fylle hodet og sjel med nye inntrykk og prøve å fange noen unike øyeblikk gjennom kamera. Pur lykke!

23 comments

Join the conversation
 • Liz - April 20, 2017 reply

  Helt enig! Å reise er virkelig det beste som finnes, balsam for sjelen! Nyt LA 🙂

  Camilla Pihl - April 20, 2017 reply

  Tusen takk Liz. ❤️

  Camilla Pihl - April 21, 2017 reply

  <3 <3

 • eline - April 20, 2017 reply

  Hei! Hvilke tanker har du rundt konsekvensene alle flyreisene har for klimaet? Supert om du kunne laget et innlegg om dette!

  Her er en interessant artikkel: http://harvest.as/artikkel/a-fly-er-det-verste-vi-gjor1

  Kristin - April 21, 2017 reply

  Takk for link, og bevisstgjøring. Tenker at vi alle må bidra vår del, og vi må begynne med oss selv i dette egosamfunnet vi lever i.

  kaja - April 23, 2017 reply

  Dette har jeg også lurt på veldig lenge!

  Camilla Pihl - April 23, 2017 reply

  Hei Kaja! Da kan du lese svaret mitt litt lenger ned i kommenatrfeltet. klem Camilla 😀

 • Nina - April 20, 2017 reply

  Lurer på det samme som Eline., Hvilke tanker gjør du deg rundt reising og miljø? Lurer også på en ting til som er helt utenfor denne bloggposten. Gjør du deg noen tanker rundt det å være involvert og promotere i MMA? Tenker da mest i forhold til skader og spesielt hodeskader.

 • Jane - April 21, 2017 reply

  Hei!
  Jeg er i samme alder og livssituasjon som deg (bortsett fra at jeg har en kjedelig akademisk jobb). Jeg reiser mye og sjenker overhodet ikke miljøet en eneste tanke – ref. spm du får ovenfor. Den “jobben” tar ikke jeg som privatperson.

 • Lone - April 21, 2017 reply

  Hei, jakken du har på har en nydelig farge.
  Kan jeg spørre hvor den er kjøpt?
  Ha en deilig dag!

  Camilla Pihl - April 21, 2017 reply

  Hei Line. Det er en av mine favoritter! Den kommer fra Holzweiler

 • Nina - April 21, 2017 reply

  Til Jane. det er jo akkurat det alle, som privatpersoner må gjøre. Alle må gjøre jobben. Hvis alle gjør litt. Flyr litt mindre, tenker over sitt eget vareforbruk, velger miljøvennlig så vil det gjøre en forskjell. Ved å snakke om det vil og spørre om det det skape en økt bevissthet. Jeg synes det hadde vært flott om flere av de store bloggerene begynte å snakke om nettopp disse tingene og ikke minst, gjøre beviste valg.

  Gunn - April 23, 2017 reply

  Kjære Camilla ❤️
  Du kjenner ikke meg, men jeg føler, etter å ha lest bloggen din en lang stund, at jeg kjenner deg. Og du er til stor inspirasjon i mitt liv!
  Etter å ha levd med en angst og depresjonslidelse noen år, bruker jeg bloggen din som min “drømmetavle”, hvor jeg kan reise og oppleve ting gjennom deg Jeg har selv et godt liv, men mere “satt” som gjør at jeg ikke kan reise så mye.
  Svaret du ga ifht miljøet, gjorde meg glad, og jeg heier på deg i det gode du gjør ❤️ Synes noen av uttalelsene var veldig urettferdig, spesielt det om Plan og likerklikk…
  Miljø for meg handler ikke bare om å ta vare på naturen, men også om å spre glede og sette pris på (også) de må små ting i livet. Å gjøre det som gjør deg lykkelig er viktig for DEG, men også for andre rundt deg. Så fortsett med det gode du gjør – og så gleder jeg meg til flere oppslag på min drømmetavle ☺️

  Klem ❤️

  Camilla Pihl - April 23, 2017 reply

  Hei Gunn! For en fantastisk fin kommentar og få! Drømmetavle er noe av det fineste jeg har hørt! Takk! <3 <3 <3 Ønsker deg alt godt og en nydelig vår! Takk for så fine ord! Stor klem Camilla 😀 <3

 • Cathrine - April 21, 2017 reply

  Jeg kunne ikke vært mer enig enn med bla Nina over her; såklart man skal stille sånne spørsmål, det er viktig å stille akkurat sånne spørsmål til bla bloggere som har stor mediemakt, som Camilla Pihl har! Til Jane som ikke ofrer miljøet en tanke så er jo det bare trist for vi bor jo ikke alene på denne jorda, det kommer noen etter oss og ikke minst bor det allerede mange mennesker her som aldri får oppleve det privilegiet å reise så mye som bla Camilla gjør. Virker som det ikke skal stilles sånne spørsmål, ikke besvares de heller dessverre. Jeg har stor respekt for at Camilla vil at denne bloggen skal være et sted for inspirasjon og glede, men vi er jo alle en del av den globale verden. Må innrømme at jeg ble kjempeglad jeg når det ble skrevet litt om Camillas samarbeid med Plan Norge i fjor høst men så ble det stille og da kan man jo lure om sånne samarbeid er ekte engasjement eller for leserklikk. Jeg liker denne bloggen kjempegodt men det må være lov å være kritisk innimellom likevel.

 • Eirin - April 21, 2017 reply

  Håper virkelig det dukker opp et svar på Eline og Ninas spørsmål, jeg har lurt på dette selv 🙂

 • Vibeke - April 21, 2017 reply

  Jeg har lurt på det samme som de over. Det er veldig fint å se på bildene du tar,og det er selvfølgelig inspirerende. Men jeg lurer også på om du tenker over miljøet når du flyr så mye(Dette er ikke ment på en kjip måte,bare et spørsmål). Elsker bloggen! Og digger at du legger ut oppskrifter!

  Camilla Pihl - April 21, 2017 reply

  Så hyggelig å høre! Masse flere oppskrifter kommer. ❤️ Sjekk kommentaren over for svar på det andre spørsmålet. Klem Camilla

 • Camilla Pihl - April 21, 2017 reply

  Hei alle sammen! Mitt liv, mine interesser og mine engasjement strekker seg langt utenfor denne plattformen. Her inne deler jeg en liten del av min verden hvor det er fokus på inspirasjon og hygge. At ikke alle spørsmål bevares betyr ikke at jeg ikke bryr meg. I min jobb må jeg reise mye så det å fly kommer jeg ikke alltid unna så da prøver jeg så godt jeg kan å ta gode valg ellers i livet. Jeg sykler istedenfor å kjøre bil, kildesorterer, tar tog når det lar seg gjøre, er opptatt av kortreist og økologisk mat og ellers gjør jeg så godt jeg kan det jeg kan gjøre for å ta vare på den fine planeten vi bør på. Engasjementet mitt med Plan Norge fortsetter, men jeg blogger ikke mye om da da det for meg handler om noe veldig personlig og hjertevarmt mer enn nettopp det å få leserklikk. ( Og bare så det er sagt, jeg ville da ALDRI stilt opp for en god sak for å fremme meg selv!)

  Jeg er klar over at jeg går har en stemme og synes selv jeg har valgt å bruke den godt ved å være åpen om egen barndom, angst og psykisk helse. Jeg har designet og samlet inn millioner for Rosa Sløyfe aksjonen og er en stolt Plan ambassadør. Alle har sine hjertesaker. Dette er noen av mine.

  Klem Camilla ❤️

 • Silje Alice - April 21, 2017 reply

  Å reise er virkelig noe av det beste som finnes! <3

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - April 23, 2017 reply

  <3 <3

 • Eirin - April 22, 2017 reply

  Fint svar ifht. dine hjertesaker, det er ingen tvil om at du er en engasjert og bra dame! 🙂 Men likevel synes jeg det er en noe “enkel” tankegang å si at en er avhengig av å reise mye i jobben. Jaja, kanskje er man det, men må en da legge første ferie til et sted på andre siden av kloden? Jeg håper ikke jeg virker kranglevoren nå, men en av mine hjertesaker er miljø, og der synes jeg altfor mange tenker pytt, pytt… Ha en god dag!

  Camilla Pihl - April 23, 2017 reply

  Hei Eirin! Ingenting er bedre enn å være engasjert og miljøet er ikke noe jeg tenker pytt pytt om. Uten tvil noe av det viktigste man kan ha fokus på om dagen! Denne turen ( som de fleste andre) er en kombo av jobb og fri. Vi har hatt 2 videoshooter mens vi har vært her og bestemte oss for å ta litt ferie også når vi først hadde reist så langt. En fantastisk dag ønskes rett tilbake til deg. klem Camilla 😀

Join the conversation