EAT SLEEP WORKOUT REPEAT


April 19, 2017


BEET DON’T KALE MY VIBE

Hver eneste gang jeg er i LA kommer treningsgleden min tilbake. Jeg synes det er så gøy å trene her, det bugner av fresht treningstøy i butikkene og så er det så lett å ta gode valg og være sunn her. Jeg storkoser meg med grønne juicer, digge smoothier og de beste salatene. Nå har jeg flyttet til West Hollywood hvor jeg trener på mitt favoritt treningsenter, Equinox! Så inspirende og så gøy! Og jeg er så takknemlig for at treningsgleden er tilbake for den har vært borte en god stund! For meg handler ferie om å lade batteriene og ta gode valg. Mye hvile, være offline i perioder, fresh mat og ha tid til meditasjon og trening. Det er en perfekt ferie for meg!

6 comments

Join the conversation
 • Tovsag - April 19, 2017 reply

  Skoene dineEr de kjøpt her hjemme i Norge ?

  Camilla Pihl - April 19, 2017 reply

  Hei Tovsag! De har jeg kjøpt i LA. klem Camilla:D

 • Samira - April 20, 2017 reply

  Høres forfriskende og sykt digg ut! kan tenke med at mye lys og varme gjør alt mye bedre <3 Koos deg

  Camilla Pihl - April 21, 2017 reply

  Takk skjønne Samira! <3

 • Silje Alice - April 20, 2017 reply

  Åh, det høres helt fantastisk ut! Jeg elsker å trene, men den siste tiden har dessverre treningsmotivasjonen glimtet til med sitt fravær. Jeg kjenner jeg virkelig savner treningen, utløpet, energien og overskuddet! <3

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - April 21, 2017 reply

  Jeg har savnet det skikkelig og er så glad for at lysten har kommet tilbake. Det var en lang vei å komme hit igjen,men nå er jeg back! <3

Join the conversation