Butchers Daughter in Venice


April 18, 2017


EN GRØNN FAVORITT I VENICE

The Butcher’s Daughter er en av mine favorittsteder og spise på i New York så lykken var stor da jeg fant ut at de har en restaurant i LA også. Og enda gladere ble jeg da den var enda bedre her!

Restauranten ligger i Venice i en av mine favorittgater Abbot Kinney og er mye større og chillere enn sin New York søster.

Fantastisk stemming, deilig vegetarmat og en helt fantastisk atomsfære gjør dette stedet til en av mine favoritter.

Neste gang jeg besøker Venice har jeg lyst til å booke meg inn på deres Bungalow & Breakfast, ett helt nytt konsept hvor du kan sove over i en helt unik og fin bungalow med utsikt over de kjente kanalene i Venice. Klikk deg inn her for å sjekke det ut. Det ser helt magisk ut!

Og lov meg at du bestiller “Pasta Carbonara” fra menyen. Og det er pasta i gåsetegn da spaghettien er laget av squash, fløtesausen er bytte ut med en cashew og ricotta paste og det du tror er bacon er bønner. Det er så godt!!! Jeg har som mål å prøve å lage en like god variant når jeg kommer hjem igjen.

Er du i LA er det verdt å ta turen hit! <3

2 comments

Join the conversation
  • Kristine K - April 18, 2017 reply

    Ser helt nydelig ut! Må definitivt testes om jeg en dag befinner meg der 🙂 Og forresten, hvor har du kjøpt den nydelige oransjefargede strikkagenseren du bar over skuldrene på Snap her om dagen? Superfin!

  • Camilla Pihl - April 20, 2017 reply

    Det anbefaler jeg på det varmeste Kristen K. Genseren min kommer fra Other Stories. Klem Camilla 😀

Join the conversation