Hjemmelaget påskesnop


April 11, 2017


MØRKE SJOKOLADEPLETTER MED TØRKET FRUKT OG NØTTER

Det blir mye snop i påsken og det skal selvsagt nytes med god samvittighet. Jeg har laget noen fantastiske sjokoladepletter med 70% mørk sjokolade og litt kokosolje som smaker himmelsk til en kopp kaffe eller god te. Det hele er såre enkelt og i tillegg til å smake godt ser det også veldig pent ut!

Varm noen plater med mørksjokolade over vannbad og tilsett en spiseskjee kokosolje( dette kan sløyfes) Hakk opp nøtter og tørket frukt. Jeg har brukt usukrede tranebær som gir en fantastisk god syrlighet, tørket ananas og diverse nøtter. La sjokoladeblandingen avkjøles litt før du lager fine små sjokoladepletter på et stekebrett med matpapir før du setter det til avkjøling i kjøleskapet.Har du noen silikonformer liggende kan du fint lage sjokoladen i disse også. Her har jeg i tillegg strødd over litt chiafrø for litt ekstra godhet.

7 comments

Join the conversation
  • Marte - April 11, 2017 reply

    Hei! Hvor er presskannen og koppene dine fra?

    Camilla Pihl - April 13, 2017 reply

    Hei Marte! Presskannen kjøpte jeg på en liten popup store i Torronto og koppene kommer fra Frederik Bagger. Klem Camilla 😀

  • Erica - April 11, 2017 reply

    NAM! Disse må jeg lage. God påske, Camilla! Kos deg i varmen! Gleder meg til å følge deg på snap osv. for å fange et par solstråler derfra 😀

    Camilla Pihl - April 13, 2017 reply

    Det skal jeg gjøre Erica! <3 <3 <3 Håper sjokoladen faller i smak! Klem Camilla 😀

  • Lucie - April 11, 2017 reply

    Hvor (i Oslo) får du tak i usukrede tørkede tranebær? Eller bestiller du kanskje på nettet?

    Camilla Pihl - April 13, 2017 reply

    HeiLucie. Disse fikk jeg tak i på Jacobs på Holtet. De er så gode! Klem Camilla 😀

    Leila - April 21, 2017 reply

    Jeg så tørkede tranebær på Jacobs på Majorstuen (Colosseum) i dag også! 😀

Join the conversation