Mine Oslo favoritter


March 20, 2017


OSLOS BESTE KAKAO!

Ny uke og nye Oslo Favoritter. Stedet jeg tipser om i dag har jeg delt med dere for en stund tilbake, men jeg syntes det fortjente å komme med i min faste spalte over mine favorittsteder i byen jeg bor i. Jeg har nemlig et “hemmelig” sted i Oslo som jeg er skikkelig glad i. Et sted jeg liker å sette meg ned med litt godt lesestoff og gjerne ett glass champagne, eller varm sjokolade! For spør du meg er dette stedet som har den beste varme sjokoladen i hele Oslo. .

Stedet er Biblioteksbaren på Hotel Bristol. Det oser av sjel og historie i disse lokalene og det føles litt som om tiden har stått stille her. Det finnes ikke jålete, bare fint. Jeg elsker å sitte her og titte på klientellet. Også elsker jeg at kakaoen serveres i en sølvmugge og at du ikke trenger å be om krem, det er en selvfølge at skal hører med. Også er kremen pisket på ekte fløte og serveres med ett lite dryss sjokolade! Pur lykke i en liten kopp.

Gjennomsnittsalderen på Bristol er høy og jeg liker det! Jeg synes det er fantastisk beroligende å sitte her og jobbe litt og skulle jeg bli sulten serveres det blant annet klassiske rekesmørbrød. Alt er litt old school og det er det som gir stedet sjarm.

Å synke ned i en av de dype skinnsofaene på kveldstid og ta en drink mens den faste pianisten spiller på pianoet. Elsker det!

Og om ikke annet, så er det verdt å ta turen innom kun for å drikke varm sjokolade. Du vil ikke bli skuffet.

Og du? Har du noen Oslo favoritter, tips til steder jeg bør besøke? Del gjerne!

Du finner en oversikt over mine Oslo favoritter her.

18 comments

Join the conversation
 • Hilde - March 20, 2017 reply

  Hei 😉 Har tilbragt hele helgen på hotell Bristol og det er så nydelig der. Jeg elsker å sitte å se på folk, kose seg med god vin og bare slappe helt av. Alt ved hotellet er helt topp. Vakkert sted 😉 klem

  Camilla Pihl - March 21, 2017 reply

  Helt enig! <3

 • Thea - March 20, 2017 reply

  Palmehuset på Tøyen…en fryd for sjelen en mørk og regnfull dag! Klem!

  Camilla Pihl - March 21, 2017 reply

  Ååå, takk for tips Thea! <3

 • Ingrid - March 20, 2017 reply

  Hei.
  Enig med deg. Min datter og jeg har hatt både Afternoon Tea og varm sjokolade på Bristol. Der er så ærverdig og delikat der.

  En annen ting. Kan jeg spørre deg om hvilket objektiv du bruker på ditt PEN kamera til stillebenbildene dine? 45mm f.1.8? Jeg må kjøpe nytt kamera og har lyst på PEN. De er jo så estetisk vakre.
  Beste hilsen
  ingridtunheim.no

  Camilla Pihl - March 21, 2017 reply

  Hei Ingrid. Jeg har masse forskjellige objektiver og jobber med flere forskjellige kamera, så jeg har ineg n klar favoritt. Alt ettersom hav jeg skal ta bilde av. Klem Camilla 😀

 • L - March 20, 2017 reply

  Hvor er den fine trench coaten din fra?

  Camilla Pihl - March 21, 2017 reply

  Hei L. Det er en gammel kåpe fra Zara. Klem Camilla 😀

 • Ingvild - March 20, 2017 reply

  Hei Camilla, jeg følger deg på snap og har ofte sett at du legger ut bilder av de affirmators kortene dine, de er så fine! lurer på hvor du har kjøpt de? prøvd å søke på nett med lite hell.

  Ha en fin dag!

  Elisabeth h - March 20, 2017 reply

  Ingvild, du får dem på amazon.co.uk og amazon.com. Jeg kjøpte mine der.

  Camilla Pihl - March 21, 2017 reply

  Hei ingvild! Jeg kjøpte mine da jeg var i New York. Klem Camilla 😀

 • Silje Alice - March 20, 2017 reply

  Dette stedet høres og ser helt fantastisk ut! Jeg elsker når ting er enkelt og litt old school, og jeg kjenner jeg må komme på besøke her i hvertfall! 😀

  Hvis du liker deilig, sunn og god mat kan jeg anbefale Funky Fresh Café på DogA! De serverer nydelig mat og fantastiske kaker, økologisk og helt uten sukker, gluten og tilsetningsstoffer! YUM!

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - March 21, 2017 reply

  Det må du Silje Alice! Takk for tips om Funk fresh! det høres ut som et sted jeg vil elske! Klem Camilla 😀

 • Ragnhild - March 20, 2017 reply

  Hei. Takk for tips, supert. Skal skrive dem opp når jeg skal ta meg en stor by tur. 🙂 Blir så glad for dem. Har lagt deg til på snap, du har så behagelig fremtoning, så rolig og søt.
  Ha en fin fin uke. 🙂

  Camilla Pihl - March 21, 2017 reply

  Takk Ragnhild! En fantastisk uke ønskes tilbake! Klem Camilla <3 <3

 • Kristin - March 20, 2017 reply

  Hei Camilla! Nå bor ikke jeg i Oslo, men sist jeg var der kom vi over “Den lille kokosbollefabrikken” på Sagene! Der var det koselig og gode kokosboller! Det er kanskje et slikt sted ikke alle kjenner til, men som man plutselig “dumper” over? Vet ikke om den er der enda da…

  Camilla Pihl - March 21, 2017 reply

  Den ligger der fortsatt tror jeg. Veldig gdo kokosboller! <3

 • Luisa - La Mar - March 24, 2017 reply

  Åh herlighet, det så perfekt ut! Elsker din stil som er laid back i kombinasjon med de høytidelige omgivelsene <3

  xx http://la-mar.no

Join the conversation