The perfect top knot


March 16, 2017


VERDENS ENKLESTE OG FINESTE HÅRFRISYRE LAGER DU PÅ 1-2-3

Jeg orker ikke å bruke my tid på håret og elsker derfor frisyrer som er kjappe å lage og som ikke krever så mye presisjon. Dette er en av mine favoritter, the perfect top knot! . Perfekt for de dagene hvor luggen ikke vil ligge sånn som jeg vil. – Også er det like fint til hverdags som til fest!

6 comments

Join the conversation
 • Charlotte - March 16, 2017 reply

  Elsker å gå med håret i en “dott”, enten det er hele håret, halve eller bare noe. Det kan være kult til både hverdags og fest, det er jeg helt enig i <3

  Camilla Pihl - March 17, 2017 reply

  Jeg og elsker det! <3 God helg fine Charlotte! <3

 • Silje Alice - March 17, 2017 reply

  Min favorittfrisyre! 😀

  Ønsker deg en riktig god helg! <3

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - March 17, 2017 reply

  Min Også! God helg Silje Alice! <3

 • Thea - March 18, 2017 reply

  Genialt! Dette må jeg prøve 😀 For et par uker siden lærte jeg et triks av “the londoner” om å sove med en sånn type dott hvor du ruller håret først, bare med alt håret. Jeg får helt perfekt fall om morningen når jeg gjør det! Så virkelig et godt triks!

  Camilla Pihl - March 20, 2017 reply

  Hei Thea! Hva slags type dott er det? 😀

Join the conversation