God Morgen fine folk


March 16, 2017


EN GOD MORGENRUTINE

Jeg elsker å ha god tid om morgenen, god tid til å nyte en fresh frokost og starte dagen med å gi kroppen påfyll av gode ting. Dessverre blir ikke alle morgener slik, i hvert fall ikke når det kommer til det å ha god tid. Men, det å starte dagen med å gi kroppen god næring er viktig for meg.

Kroppen er gjerne litt dehydrert etter en natt med søvn så det er viktig å fylle på med væske. Jeg liker å skvise en sitron med litt kokosvann på morgenen. Noen ganger drikker jeg det akkurat sånn, og andre ganger når jeg føler meg ekstra sunn blander jeg en spiseskjee med grønt superfood pulver i blandingen. Rehydrering og påfyll av masse vitaminer i en slurk.

-Og så, frokost!

12 comments

Join the conversation
 • Samira - March 16, 2017 reply

  Høres veldig veldig forfriskende ut Camilla. Selv pleier jeg alltid å tenne levende lys om morgenen, lytte til fin musikk og kose meg med en kopp med noe varmt i, før frokosten inntas. Føler morgenrutinen nesten avgjør resten av dagen <3

  Du er innmari dyktig i det du gjør, og jeg bare elsker hvordan universet ditt bare blir bedre og bedre her inne, selv etter SÅ mange år. Jeg beundrer deg rett og slett <3

  Torsdagsklem til deg!

  Camilla Pihl - March 16, 2017 reply

  Det er så viktig og setter tonen for resten av dagen <3 <3 -Og tusen tusen takk for så fine ord! <3 <3 <3 det blir jeg veldig glad for. Klem Camilla 😀

 • Marte - March 16, 2017 reply

  Hei Camilla! Hvor har du kjøpt de fine pottene dine? Hilsen Marte 🙂

  Camilla Pihl - March 16, 2017 reply

  Hei Marte! De har jeg kjøpt hos Åhlens. Klem Camilla 😀

 • Luisa - La Mar - March 16, 2017 reply

  Herlig morgenrituale!

  xx http://la-mar.no

  Camilla Pihl - March 16, 2017 reply

  <3 <3 <3

 • Silje Alice - March 16, 2017 reply

  Jeg synes det er utrolig deilig å starte dagen med en kopp varm drikke – enten kaffe, te eller kokt vann med sitron! Supergod start på dagen! <3

  http://siljealice.com

  Camilla Pihl - March 16, 2017 reply

  Må alltid ha litt varm drikke også. Te i en eller annen form hører alltid med 😀 Klem Camilla 😀

 • Hilde - March 17, 2017 reply

  Hvor er det fine muggen fra?

  Camilla Pihl - March 17, 2017 reply

  Hei Hilde. den har jeg kjøpt her : https://www.oslodeco.no/produkt/serax-glassmugge Klem Camilla 😀

 • Emilie - March 21, 2017 reply

  Hei Camilla 🙂 Har du et favoritt green pulver, som du kan anbefale? Jeg er på utkikk etter et nytt, men synes det er vanskelig å finne et som smaker godt, og som man vet inneholder kun gode ting (ikke søtning, osv.). Veldig takknemlig for svar 🙂

  Camilla Pihl - March 21, 2017 reply

  Hei Emilie! Jeg har ingen favoritt og bruker egentlig litt forskjellig, men om du er ny til “grønt pulver” vil jeg anbefale Super Elixir fra Elle McPherson. Det smaker nemlig godt og kan fint blandes ut med vann. Klem Camilla 😀

Join the conversation