It’s all in the details


March 1, 2017


PUT YOUR OWN STAMP ON THINGS

Jeg elsker klær jeg kan lage min egen lille tvist på. Små endringer som gir antrekket litt av min personlighet. Derfor elsker jeg “strykepålapper”, eller patches om du vil.- -Og jo søtere de er jo mer liker jeg det. (husker dere jeansjakken jeg “lagde” meg i fjor?) Jeg er inne i en liten Cherry periode om dagen, får rett og slett ikke nok av de søte bærene og bestemte meg derfor for å gi jeansen min en liten makeover.

De fleste pynter gjerne baklommene, men jeg satte den heller foran så jeg kan se den selv. Mye bedre!

Synes selv det ble verdens søteste lille detalj!

Og skulle du føle for å dra den enda lenger så er det bare å pøse på med gøyale ting! Jeg har en rekke “strykepålapper” jeg har samlet opp i gjennom tiden. Akkurat disse fant jeg hos Gina Tricot. De er utsolgt på nett, men jeg fant noen andre kule her. (annonselink)

Jeansen er også fra Gina Tricot. Willa jeans heter de. God pris og god passform. Du finner de her. (annonselink)

 

16 comments

Join the conversation
 • Ida - March 1, 2017 reply

  Kjære vakre Camilla. Hvilken størrelse har du i lakkskjørtet ditt fra HM? Blingset litt på det du skrev og bestilte en størrelse mindre enn jeg pleier før jeg skjønte at jeg burde ha gjort det motsatte 😉

  Camilla Pihl - March 2, 2017 reply

  Hei fien Ida! Jeg synes det var litt små i størrelsen så jeg gikk en størrelse opp fra det jeg vanligvis bruker. Klem Camilla 😀

 • Samira - March 1, 2017 reply

  Sykt kul og sjarmerende detalj 😉 Det enkle er nok ofte det beste, og det klarer du med glaaans!

  Camilla Pihl - March 2, 2017 reply

  <3 <3 <3

 • Luisa - La Mar - March 1, 2017 reply

  Utrolig søt detalj! Jeg er enig i at det var kjempefint med bare en, som prikken over i’en <3 Strykemerker er vi fan av både store og små i dette huset.

  xx http://la-mar.no

  Camilla Pihl - March 2, 2017 reply

  <3 <3 <33

 • Elisabeth - March 2, 2017 reply

  Heihei:)

  Du skulle komme tilbake vedr stripefri concealer..?

  Annen ting: bruker du fillers eller botox? Tanker?

  Camilla Pihl - March 2, 2017 reply

  Hei Elisabeth! Så du innlegget om concealers under her? Ser at mange har delt sine favoritter så der ligger det mange gode tips! 😀 Jeg gjør ingen av delene, men passer godt på huden min det gjør jeg. Tar jevnlig hudbehandlinger, green peel, Venus Freeze etc.Klem Camilla 😀

 • Rebecca.ch - March 2, 2017 reply

  Fresht med farger, skulle ønske jeg var flinkere til å bruke det selv!
  (- Etter du knipset bilde av trelekene i NY ble babyen her i huset en croissant rikere. De var virkelig suupersøte!)

  Camilla Pihl - March 2, 2017 reply

  ÅÅååå, så fantastisk hyggelig å høre! Så ksoleig! <3

 • Nina - March 2, 2017 reply

  Genser fra? 🙂

  Camilla Pihl - March 3, 2017 reply

  Hei Nina. Den er fra Ganni. Klem Camilla 😀

 • Marthe - March 4, 2017 reply

  Hvilken str har du i Ganni genseren?

  Camilla Pihl - March 5, 2017 reply

  Hei Marthe! jeg har den i small. Klem Camilla 😀

 • Martine - March 5, 2017 reply

  Elsker genseren din 🙂 Stikker den? Eller hvordan er den å gå med? også lurer jeg på om den er litt tung å ha på seg? hvis du forstår? =) Stor klem

  Camilla Pihl - March 6, 2017 reply

  Den er jeg så glad i Martine. Den stikker ikke, men jeg bruker alltid en trøye under så ikke undertøyet mitt skal vises. Klem Camilla 😀

Join the conversation