Cinnamon Butter puffs


February 1, 2017


Fil 30.01.2017, 11.01.29

MIN VERSJON AV KANELSNURRER BARE MYE ENKLERE OG NESTEN HELT FRA BUNNEN AV

Følger du meg på snap så så du at jeg lagde dette deilige bakeverket på søndag. -Og det smakte helt himmelsk. Ikke er det vanskelig heller da du ikke trenger å lage alt fra bunnen av. Litt usikker på hva jeg skal kalle dette bakeverket. Cinnamon Butter Puffs? Eller kanskje rett og slett Kanel Hygge, da det er en slags variant av en kanelsnurr laget med butterdeig.

Fil 30.01.2017, 10.59.37

Jeg har brukt ferdig butterdeig. I pakken jeg kjøpte lå det 6 plater og jeg brukte alle sammen.

Fil 30.01.2017, 10.59.08

Kjevle platene flate og bruk bunnen på en kakeform til å skjære runde former av butterdeigen.

Fil 30.01.2017, 10.59.56

Smelt smør i en kjele som du deretter pensler hver butterdeigplate med. Strø så over sukker og kanel.

Fil 30.01.2017, 11.00.35

Dette gjør du på hver eneste butterdeigplate før du stabler de over hverandre som et pannekake tårn. Og bruk mye smør, det gjør det hele ekstra godt! Når du har stablet alle 6 platene skjærer du ett kryss med en kniv igjennom alle lagene.

Fil 30.01.2017, 11.00.28

Brett deretter hver lille trekant utover slik at du får en krans.

Fil 30.01.2017, 11.01.04

Slik som dette ca skal det se ut. Pensle over med med mer smør og sukker og stek det i ovnen. ( Sjekk butterdeig pakken for hvor mange grader og hvor lenge det skal stekes.)

Fil 30.01.2017, 11.02.30

Voila! Dryss over litt melis og du har verdens beste sprø og flaky “Kanel Hygge” klart til å nytes. Det bør spises rett etter at det kommer ut fra ovnen når det er varmt og godt. Har du litt vaniljeis eller vaniljesaus smaker det helt himmelsk til også.

Fil 30.01.2017, 11.03.05

20 comments

Join the conversation
  • Emma - February 1, 2017 reply

    Skal prøves ut ja! 😀 er på leting etter en rød genser, hvor er den du har på deg på snap fra? ☺️ Deilig med litt farger som gir glød

    Camilla Pihl - February 1, 2017 reply

    Det er så godt Emma! Den røde genseren jeg har på i dag kommer fra Zara. Klem Camilla 😀

  • Luisa - La Mar - February 1, 2017 reply

    Det ser jo så godt ut, og ikke minst lekkert! Denne oppskriften skal jeg spare på 🙂

    xx http://la-mar.no

    Camilla Pihl - February 1, 2017 reply

    Så bra! Jeg elsker sånne “jukseoppskrifter” som dette selv også. Alt som er enkelt er topp! <3 jeg tenker at man putte alt mulig av fyll i og. Tenker bringebærsyltetøy hadde vært godt. Eller ost! <3

  • J. - February 1, 2017 reply

    åHH, det ser helt sjukt digg ut 😀 😀

    Camilla Pihl - February 1, 2017 reply

    Det er det og J! <3

  • Charlotte - February 1, 2017 reply

    Herlighet så NAM <3 Dette skal jeg prøve!

    http://charlottesjusdal.com

    Camilla Pihl - February 1, 2017 reply

    Sjukt godt! <3

  • Samira - February 1, 2017 reply

    Åååh, jeg elsker kanelboller, gjærbakst, butterdeigoppskrifter – alt sånn! Tusen <3 takk for oppskrift fine deg!

    Camilla Pihl - February 1, 2017 reply

    Da må du teste denne Samira! Dette er nemlig sjukt godt! <3

  • Camilla - February 1, 2017 reply

    Ah ser himmelsk ut

    Camilla Pihl - February 2, 2017 reply

    Det smaker så godt Camilla! <3

  • Maja - February 1, 2017 reply

    Nam!! Åsså så fine bilder du tar da, selv om det høres godt ut (og skal prøves til helgen) er bildene dine helt nydelige og så inspirerende ❤ Flinke deg

    Camilla Pihl - February 2, 2017 reply

    Tusne tusen takk Maja! <3 da håper jeg det faller i smak. klem Camilla 😀

  • Silje Alice - February 2, 2017 reply

    NAM! Åh, så latterlig enkelt at det er til å grine av!XD Jeg elsker det!

    http://siljealice.com

    Camilla Pihl - February 2, 2017 reply

    Jepp! Akkurat slik jeg liker det!:D

  • Thea - February 3, 2017 reply

    Takk for oppskrift – prøvde denne i går med vaniljeis til, og det ble så godt! 🙂 God helg!

    Camilla Pihl - February 6, 2017 reply

    Så hyggelig å høre at du testet oppskriften! <3

  • Anne Lovise - February 5, 2017 reply

    Det ser fantastisk godt ut!
    Jeg skulle prøve å bake dette i dag, men nå er bakeselvtilliten borte gitt..
    Fikk ikke til å kjevle ut butterdeigen så mye at jeg fikk runde leiver.
    Hadde bare et bakepapir, så måtte kjevle ut på matpapir, kan det være derfor?
    Ble leivene dine supertynne?
    Jeg brukte Findus butterdeig m 5 i pakken. Hva brukte du?

    Camilla Pihl - February 6, 2017 reply

    Hei Anne Lovise! Jeg husker ikke merket på min butterdeig, men det lå 6 plater i esken. Hver leiv blir ganske tynn, sånn ca pannekake tykkelse, men ikke så tynne at de revner når du tar de opp fra bakepapiret. Tror ikke det skal ha noen å si at du kjevlet de ut på matpapir, men det er jeg ingen ekspert på. Klem Camilla 😀

Join the conversation