A cup of dream dust


December 7, 2016


Fil 01.12.2016, 15.24.00

I’LL HAVE A CUP OF DREAM DUST PLEASE

Stresser jeg mye sover jeg dårlig. – Og sover jeg dårlig stresser jeg mye. Med andre ord, jeg er avhengig av en god natts søvn. Med flere baller i luften, jul like rundt hjørnet og mye å tenke på trenger jeg noen ganger hjelp til å roe ned kropp og sinn på kvelden. Da tar jeg meg en kopp Dream Dust før leggetid og så sover jeg godt natten gjennom.  Har du vært i LA den siste tiden kan du ikke ha unngått å se Moon Juice sine små juice butikker rundt omkring. Og det er ikke bare juicene som er populære Sunhetsguruen Amanda Chantal Bacon som står bak Moon Juice er ekspert på å sette sammen naturlige urter til ulike formål, slik som den beroligende drikken Dream Dust. ( jeg elsker det navnet!)

Er du ny når det kommer til herbal teas så kan det hende at du ikke synes dette smaker så godt, er du som meg vant til litt “rare” smaker så vil du like det. Jeg har kjøpt min lille krukke med Dream Dust på reise. Dessverre er det ikke tilgjengelig i Norge, men du kan blant annet kjøpe det hos net-a-porter ( annonselink) Perfekt som julegave til en som trenger å stresse litt ned.

7 comments

Join the conversation
 • Samira - December 7, 2016 reply

  Tusen takk for tipset. Det trengs i disse dager.. <3

 • HH - December 8, 2016 reply

  Hei! Hvor kommer den mørkeblå fluffy genseren med korte armer fra som du hadde på det under intervjuet med VG?

  Camilla Pihl - December 12, 2016 reply

  Hei HH. Den kommer fra Maje. Klem Camilla:D

 • Ingvild - December 8, 2016 reply

  Hørte på Camilla Chill Pihl under eksamenslesinga i dag, var perfekt! Takk for at du deler så fin musikk og så gode tips!

  Camilla Pihl - December 12, 2016 reply

  Så hyggelig å høre Ingvild! jeg er veldig glad i den playlisten selv også. Hører på den hver eneste dag!<3 Lykke til med eksamen og nyt julen når den kommer. Klem Camilla 😀

 • Silje Alice - December 8, 2016 reply

  Åh, for en søt liten sak og for et søtt navn!<3 Jeg har aldri hørt om dette merket, men håper det kommer til Norge etterhvert!

  Camilla Pihl - December 12, 2016 reply

  <3

Join the conversation