Det er klart for samba!


September 10, 2016


Fil-09.09.2016,-22.12.29

I KVELD SKAL JEG DANSE SAMBA!

Danseskoene mine har fått seg en god dose ekstra glitter og i kveld skal jeg vise hva jeg har øvd og øvd på hele denne uken. Jeg skal danse samba og jeg gleder meg så mye! Tror kanskje det er det dansen jeg har kost meg aller mest med til nå! Klikk deg gjerne inn på TV 2 i kveld klokken 19.30. Jeg gleder meg og håper vi sees på skjermen. <3

17 comments

Join the conversation
 • heidi - September 10, 2016 reply

  Klart vi ser på. Og heier på deg!

  Camilla Pihl - September 12, 2016 reply

  Takk Heidi! Jeg trenger alle stemmer jeg kan få! <3

 • Ida - September 10, 2016 reply

  Hvor er koppen fra? Lykke til i kveld Camilla, heier på deg!

  Vibeke - September 11, 2016 reply

  Den er fra Urban Outfitters 🙂

  Camilla Pihl - September 12, 2016 reply

  Den har jeg kjøpt på Urban Outfitters Ida! <3

 • pia - September 10, 2016 reply

  very classy shoes!
  Fash ‘n’ fudge
  Fash ‘n’ fudge

  Camilla Pihl - September 12, 2016 reply

  It’s my dancing shoes Pia! <3

 • Tina - September 10, 2016 reply

  Camilla! Gratulerer med videre deltakelse i Skal vi danse 🙂 Jeg pleier ikke stemme ved slike konkurranser, tar det liksom som en selvfølge at alle andre gjør det, men lover å stemme på deg neste lørdag, og lørdagen etter der, og der også 🙂 Det er jo tross alt deg jeg heier på. Stå på i uken som kommer, jeg heier på deg! Klem fra Tina

  Camilla Pihl - September 12, 2016 reply

  Takk Tina! <3 ! Det er så små marginer som skiller mellom å være trygg eller utrygg i denne konkurransen så jeg trenger alle stemmer jeg kan få!!! <3 Dette er noe av det mest fantastiske jeg har vært med på i hele mitt liv og jeg vil så veldig gjerne vokse mer på hele denne opplevelsen! <3 Jeg trenger alle stemmer jeg kan få!! <3 <3 <3 Neste lørdag blir det cha cha cha! Klem Camilla 😀

 • Maria - September 10, 2016 reply

  Du er helt rå, Camilla! Elsker hele vesenet ditt!! Du stråler!

  Camilla Pihl - September 12, 2016 reply

  TUSEN TUSEN TAKK MARIA!! <3 <3< 3

 • Karoline - September 10, 2016 reply

  Hvor er den fine røde genseren du hadde på deg på snap?

 • Christine - September 11, 2016 reply

  Den røde genseren du hadde på deg på Snap så nydelig ut! Lurer veldig på hvor den er fra 🙂

 • Erica - September 11, 2016 reply

  Guri malla – jeg satt med hjertet i halsen igår!!! HELDIGVIS gikk du videre! Jeg stemte alle mine tre gratisstemmer på deg, men neste lørdag må jeg stemme på telefonen også! Lykke til med cha cha! Du er flink altså 😀

  Camilla Pihl - September 12, 2016 reply

  Uff, det gjorde jeg også Erica! Måtte gråte litt etterpå … Det er så tett og små marginer som skiller mellom å være faresonen eller ikke så jeg trenger alle stemmer jeg kan få!!! Jeg har sååå lyst til å vætre med videre. Elsker dette!! <3

 • Staini - September 11, 2016 reply

  Gooooo girl !!!!!!
  Klart vi heier på deg:)<3
  Go klem fra Stine

  Camilla Pihl - September 12, 2016 reply

  Takk Staini! <3 jeg trenger alle stemmer jeg kan få! <3

Join the conversation