Min Rosa Sløyfe 2016


September 7, 2016


Fil-06.09.2016,-12.12.28

JEG HAR DESIGNET ÅRETS ROSA SLØYFE PIN!!!

Det er med stor stolthet jeg endelig kan fortelle at jeg har fått æren av å designe årets Rosa Sløyfe. Jeg har overtatt stafettpinnen etter selveste Nico Widerberg, som designet fjorårets sløyfe. Jeg har lenge ønsket å kunne bruke mitt navn, mine plattformer, og all den fantastiske oppmerksomheten jeg får av dere fine folk der ute, til å støtte en virkelig god sak. Og det å kunne støtte Kreftforeningen og Rosa Sløyfe føles veldig fint. Jeg kjenner ikke ett eneste menneske som ikke har vært rammet av kreft, enten selv eller som pårørende. At jeg kan være med å sette fokus på en så viktig sak betyr veldig mye for meg.

Fil-06.09.2016,-21.26.16

Jeg har valgt å designe årets Rosa Sløyfe i skinn. De som er så uheldige å bli rammet av brystkreft må forberede seg på sitt livs viktigste kamp. Jeg vil at årets Rosa Sløyfe-pin skal symbolisere styrke, den indre krigeren i deg, og mot. Samtidig har jeg valgt å bruke et gullhjerte i sløyfen for å symbolisere kjærlighet, og støtte til de som er rammet.
Jeg håper så mange som mulig vil være med å støtte opp under årets Rosa Sløyfe-aksjon i oktober. La oss sammen sette fokus på en viktig sak, støtte de som er rammet og sørge for at årets Rosa sløyfe når ut til så mange mennesker som mulig! Årets Rosa Sløyfe vil bli solgt hos Lindex, Mester grønn, Vitus apotek, Kid interiør og Kreftforeningens nettbutikk gjennom hele oktober.

19 comments

Join the conversation
 • Marianne - September 7, 2016 reply

  Så utrolig bra Camilla. Nydelig sløyfe, skal løpe å kjøpe når den kommer i butikken. Lag en fin dag

 • Malin - September 7, 2016 reply

  Jeg tror dette er ditt fineste design hittil <3

  Camilla Pihl - September 8, 2016 reply

  Takk Malin! <3

 • Christine - September 7, 2016 reply

  Well done, Camilla! <3 Håper mange vil kjøpe denne vakre sløyfen til støtte for alle rammede og pårørende med kreft.

  Camilla Pihl - September 8, 2016 reply

  Det håper jeg også Christine! <3

 • Ragnhild Tangen - September 7, 2016 reply

  Så fin Fin og vaker sak du støtter. Og alltid et nydelig design fra vakte deg❤️ Lykke til med alt som er fremfor deg, jeg heier på deg som så mange andre flotte mennesker gjør. Veldig fint og følge deg. Ha en god trening i dag og gratulerer så mye med ansikt ut av rose sløyfe 2017

  Camilla Pihl - September 8, 2016 reply

  Er veldig veldig takknemlig for at jeg kan være med å støtte en så fin og viktig sak! <3

 • Hege - September 7, 2016 reply

  Så fantastisk bra at du fronter denne viktige saken! Jeg støtter rosa sløyfe ivrig hver oktober, og barnekreftforeningen i september, og denne sløyfen skal jeg definitivt kjøpe. Den var nydelig ♡
  Klem Hege

  Camilla Pihl - September 8, 2016 reply

  Det blir jeg sååå glad for å høre Hege!! <3 <3 <3

 • Jorunn - September 7, 2016 reply

  Hei
  Jeg er selv ramet av brystkreft og synes sløyfen du har designet var kjempefin. Hvor er t shirten du har på deg på snap fra?

  Camilla Pihl - September 8, 2016 reply

  Det blir jeg så utrolig glad for å høre Jorunn! <3 <3 <3 Jeg er veldig takknemlig for at jeg kan være med å støtte en så viktig sak! <3 Ps. T-skjorten min kommer fra Maje. Klem Camilla 😀

 • M - September 7, 2016 reply

  Dumt at du lager sløyfe i skinn, slik at vi som ikke bruker animalske produkter ikke kan bli med å støtte saken på samme måte. Kan selvsagt betale for sløyfen uten å ta den imot, men skulle gjerne ønske jeg kunne gått med den også.

 • Ine - September 7, 2016 reply

  Lurer også på hvor t-skjorta fra snap idag er fra? <3 sløyfa var fin, er klar for å plassere den på jakken

  Camilla Pihl - September 8, 2016 reply

  Det blir jeg så glad for å høre Ine! T-skjorten er kjøpt hos Maje. Klem Camilla 😀

 • Luisa Fernanda del Mar - September 7, 2016 reply

  Tror det er den fineste rosa sløyfen, og jeg bærer som regel mine hele året. Denne kommer jeg til å bære i flere år om ikke for alltid. Det betyr inderlig mye. Du er god <3

  xx http://la-mar.no

  Camilla Pihl - September 8, 2016 reply

  Nå ble jeg glad Luisa! <3 <3 <3 Jeg er stolt over å ha fått lov til å designe denne. Betyr mye for meg også! Klem Camilla 😀

 • Ida - September 23, 2016 reply

  Den var utrolig fint, viktig sak <3 Skulle bare ønske du ikke valgte skinn!

 • Åshild Nystuen - September 26, 2016 reply

  Flott sløyfe,når og hvor kan den kjøpes ?

  Camilla Pihl - September 26, 2016 reply

  Hei Åshild. Tusen takk! <3 Årets Rosa Sløyfe vil bli solgt hos Lindex, Mester grønn, Vitus apotek, Kid interiør og Kreftforeningens nettbutikk gjennom hele oktober. Klem Camilla 😀

Join the conversation