I LOVE MY BOXING BRAIDS


April 26, 2016


2016-04-26-03.54.43-2

Jeg var hos frisøren min i går og stripet etterveksten og istedenfor å blåse håret tørt spurte jeg om frisøren hadde tid til å flette meg, og det hadde hun! Jeg har hatt lyst på fletter som dette så lenge, men jeg klarer ikke å flette de på egenhånd.

2016-04-26-03.59.00

Jeg sov med de i natt og de er om mulig enda finere i dag synes jeg når de har fått litt rufs i seg.

2016-04-26-03.55.54

Det er nesten så jeg anbefaler fletter som dette som et treningstips for selv om formen min er litt skrall føler jeg for en skikkelig treningsøkt med denne hårsveisen! Den fresher og opp antrekket mitt som er ganske så relaxed om dagen..

2016-04-26-03.57.07

Jeg kjenner jeg er skikkelig miusnnelig dersom du klarer å lage fletter som dette på deg selv, men er du som meg og synes det er litt vanskelig så lag en flette kveld med en venninne.Det er mye lettere å flette andre enn seg selv.

2016-04-26-03.55.57

Og apropos relaxed klesstil, disse joggebuksene fra Nike er helt fantastiske. Jeg kjøpte de i LA, men har sett de her hjemme og. De blir ikke slappe så de funker faktisk å gå med utendørs, man kan jo ikke være fancy hele tiden!

32 comments

Join the conversation
 • Kjersti - April 26, 2016 reply

  Hei,
  Vet du hva buksen heter? Har lett etter den, men ser at den er utsolgt mange steder.

  Marie - April 27, 2016 reply

  Byxan heter Nike W Tech Fleece Pant och finns i alla storlekar på Zalando och även på Nikes egna hemsida! 🙂

  Camilla Pihl - April 27, 2016 reply

  Hei Kjersti. Den heter Nike tech fleece pant. Klem Camilla 😀

  Hilde - April 27, 2016 reply

  Urban om du har det i nærheten 🙂

 • Line - April 26, 2016 reply

  Kjære Camilla! du er så inspirerende og flott!
  Over til noe helt annet, kan du være så snill å selge meg den rutete svarte og grå GANNI kåpen din? i need<3
  Klem fra meg!

  Camilla Pihl - April 27, 2016 reply

  Så snill du er Line! <3 den kåpen har allerde ett nytt hjem desverre. Klem Camilla 😀

 • Camilla - April 26, 2016 reply

  Hvor er den hvite genseren din fra?

  Camilla Pihl - April 27, 2016 reply

  Hei Camilla! Den kjøpte jeg i LA. Den er fra Spiritual Gangster og har søte små gullelefanter på seg. Klem Camilla 😀

 • Maren - April 26, 2016 reply

  Hvor er jakka fra? 🙂

  Camilla Pihl - April 27, 2016 reply

  Hei Maren! Den har jeg kjøpt på All Saints i London. Klem Camilla

 • Linn - April 26, 2016 reply

  Elsk på jakken din!! Hvor er den fra?

  Camilla Pihl - April 27, 2016 reply

  He Linn. Den har jeg kjøpt på All Saints i London. Klem Camilla 😀

 • Sara - April 26, 2016 reply

  Hei og hopp 🙂

  Nydelige fletter altså! 🙂

  Mitt beste bli frisk tips er ikke så spennende, men jeg syns det pleier hjelpe noe!
  1. La kroppen få slappe av.
  2. Legge på rent på sengen.
  3. Ta en laaaang varm dusj, evnt. et langt varmt bad siden jeg vet du liker det 🙂
  4. Ta to Ibux (jeg er ikke fan av tabletter, men noen ganger må man).
  5. Legg deg tidlig og få deg en god natts søvn (vet du har jetlag, men det er nå tipset ihvertfall.. hehehe)

  Dette pleier alltid hjelpe litt for min del. Egentlig bare lytte til kroppen og la den få ro! Sykdom har jo lett for å komme etter en hektisk periode…

  God bedring, Camilla 🙂

  Camilla Pihl - April 27, 2016 reply

  Tusen tusen takk snille skjønne Sara! <3

 • Kristin - April 26, 2016 reply

  Så fine fletter! Jeg var faktisk også hos frisøren i dag, jeg måtte tynne ut håret i hodebunnen eller “månen” (Det er ikke bare fordeler med tykt hår heller), og da spurte frisøren om hun skulle lage pariserflette på meg. Ja, svarte jeg, for jeg liker veldig godt fletter, men får det ikke til på meg selv jeg heller. Det sa jeg til frisøren, og da sa hun at heller ikke hun får det til på seg selv!! Det er visst bare å øve, og tipset ditt om flettekveld var veldig lurt! Tenkte på å ta den ut i kveld før jeg legger meg, men kanskje jeg skal la det være slik du har gjort? Blir det altfor gale, kan jeg bare sette det opp i en knute eller hestehale. 🙂

  Camilla Pihl - April 27, 2016 reply

  Jeg har fletter på tredje dagen jeg nå og de er like fine 😀 Skulle gjerne hatt de lenger og , men jeg har en shoot i morgen så da må de tas ut desverre.

 • Julie - April 26, 2016 reply

  Hei.

  Jeg må bare spørre hvor de fine øredobbene dine er fra?

  Jeg har heller ikke klart å lage sånne fletter, inntill i går! Fant denne steg for steg guiden og da klarte jeg det på første forsøk! Bare et lite tips 🙂 http://beautyhouse.no/har/fletter-dutch-braids/

  Camilla Pihl - April 27, 2016 reply

  Hei Julie! Takk for tips! <3 Nå skal det øves! :d Øredobbene min er fra Kolours. Klem Camilla 😀

 • Tone - April 27, 2016 reply

  Hei lurer hva modellen heter buksen til Nike?

  Camilla Pihl - April 27, 2016 reply

  Hei Tone. Nike W Tech Fleece Pant. Klem Camilla 😀

 • sol - April 27, 2016 reply

  Kjære Camilla. Må gjænta meg sjøl…vakker i alt du har på deg. Kan jeg spørre hva joggebuksen fra nike heter. BARE MÅ HA DEN. Blir sikket ikke like pen på meg som på deg. Så kos du har laget det i leiligheten…flenke deg. H. Klema ein strålende dag. Håp du har sovet i natt

  Camilla Pihl - April 27, 2016 reply

  Så snill du er Sol! <3 Ser jeg har fått hjelp av en annen leser her, buksne heter Nike W Tech Fleece Pant. Helt fantastisk behagelige! 😀 Har heldigvis fått sove litt i natt, men formen er ikke helt på topp enda desverre. Klem Camilla 😀

  Anne - April 27, 2016 reply

  Hei fina! Kan jeg spørre hvordan skinnjakken er i str? Holder på å bestille en Er vanligvis en medium/38. Tenker det tilsvarer en UK 12? Ha en strålende dag! Stor klem

  Camilla Pihl - April 27, 2016 reply

  Hei Anne. de er helt normale i størrelsen. Jeg har den i 34 UK 6. Jakken er superfin så det er bare å glede seg. Klem Camilla 😀

  Anne - April 27, 2016

  Hei igjen Camilla!
  Tusen takk for svar.
  Ja, den ser ihvertfall helt fantastisk ut på deg!
  Det jeg synes var litt rart er at det på nettsiden står at UK 12 er str 40 i Europeiske str. Vanligvis er UK 12 en str 38. Men jeg bestilte Uk 12 og håper det er en 38.
  Men hvis du pleier å ha 34 og har Uk 6 i denne, så burde jeg vel kanskje bestilt str 10?

 • Elise Aurora - April 27, 2016 reply

  Hei, jeg sliter litt med å lage en slik flette på meg selv. Har du noen tips? 😀

  Camilla Pihl - April 28, 2016 reply

  Ikke annet enn å øve, øve øve. Jeg sliter selv jeg. Klem Camilla 😀

 • Hilde - April 27, 2016 reply

  Hui, fikk tak i denne kule joggebuksa på Urban i dag. Den satt jo som et skudd! Og så deilig at den kan dras litt opp på leggen og blir sittende.

  Camilla Pihl - April 28, 2016 reply

  De er helt fantastiske! Jeg har en i sort og! 😀

  Hilde - April 28, 2016 reply

  Råkule begge to 🙂 Jeg valgte grå fordi jeg ønsket at detaljene på den skal synes. Så får vi se hva lommeboka sier til den svarte ved en senere anledning 🙂

 • Randi - April 28, 2016 reply

  Knallfin bukse! 🙂 Skal bestille på nett… Hvilken str har du?

  Camilla Pihl - April 29, 2016 reply

  Takk Randi, jeg ha en i small og en xsmall så det kommer litt ann på hvordan du vil den skal sitte på. Den på bildet er xs. Husk at de vier seg litt ut. Klem Camilla 😀

Join the conversation