Magiske fine Mariagården


August 10, 2015


02-sponset

Processed with VSCOcam with a5 preset

DEN BESTE GAVEN JEG NOENSINNE HAR GITT MEG SELV

Da er jeg hjemme igjen etter 5 fantastiske dager på Mariagården i Sverige. Jeg har vært med på deres “Diamond Detox” opplevelse og kommer hjem med en balansert, uthvilt og frisk kropp og sjel. Telefonen har vært av og jeg har ikke vært på en pc på 5 dager (Sorry fine blogglsere!) Det har aldri skjedd i løpet av de siste 10 årene og jeg har ikke ord for hvor fantastisk det har vært! Jeg har praktisert yoga, medtitasjon og stillhet i de mest fantastiske omgivelser og spist organisk og ren supermat.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Raw Food og ernæringsexpert Flavio Passos fra Brasil har daglig delt sin kunnskap om hvor viktig riktig mat er for både kropp og sjel. Jeg har spist så godt og kommer hjem motivert, engasjert og ekstremt glad for all ny kunnskap jeg har fått. Vi startet dagene med sitronvann med aktivert aske fra brente kokosnøttskall (!) fantastisk for detoxing.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Hver eneste dag blir du servert de mest fargerike fantastiske retter, alt organisk og proppfullt av det kroppen din trenger.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Nydelig rawfood kake pyntet med spiselig blomster fra hagen.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Mariagården ligger langt ute på den svenske landsbygda, ca 2,5 times kjøring fra Oslo i de mest fantastiske omgivelser. Stedet har en stor fantastisk hage hvor det bugner av friske urter og nydelige blomster, å være i disse omgivelsene er ren terapi i seg selv.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Det føles litt som om jeg har vært i en liten boble sammen med fantastisk fine mennesker.Jeg har lenge drømt om og dra til et sted som dette og timingen kunne ikke vært bedre. Jeg har vært skikkelig sliten og ikke helt klart og hente meg inn igjen på en god stund. Disse 5 dagene har endret meg. Du deler en utrolig fin opplevelse med mennesker som søker det samme som deg og det hele er veldig fint og faktisk litt rørende. Jeg må innrømme at jeg felte en liten tåre på den siste dagen.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Den nest siste dagen var en “stille dag.” Ett helt døgn hvor du ikke snakker med noen, ikke sitter foran en pc eller med telefonen i hånden. Jeg vil anbefale alle som drar hit og ta den muligheten med åpne armer. Prøv og ikke les en bok engang. For meg er det den beste dagen jeg har hatt i hele mitt liv. Og bare være stille er noe man aldri tillater seg og selv om det kan være litt ubehagelig å være helt alene med tankene sine er det utrolig fint og ikke minst sunt. Hvertfall i det hektiske samfunnet vi lever i disse dager.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Kanskje noe av det aller beste var å starte hver dag med yoga og avslappning. Det er en vane jeg skal ta med meg hjem igjen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og ikke minst meditasjon! Noen minutter hvor du tillater deg å trekke pusten er gull verdt!

Processed with VSCOcam with a5 preset

Nydelige Pia som driver Mariagården. En fantastisk yogalærer som deler raust med sin kunnskap og tankegang. Du trenger ikke være en dreven yogi for og være med på dette. Har du aldri gjort yoga tidligere er disse timene helt perfekte, men passer for erfarne yogis.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Jeg kjenner jeg hadde veldig mye på hjertet, men det er rett og slett fordi jeg har hatt det så fint! Jeg anbefaler alle å unne seg en liten “time out” som dette. Ta med deg en venninne, partneren din eller dra alene, det er ikke skummelt i det hele tatt. Vær åpen for å se verden med litt nye øyne og grip alle mulighetene til stillhet mens du er der. Det er helt magisk.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Man har godt av og komme litt ut av komfortsonen sin. 5 dager hvor ingenting annet enn deg selv og din utvikling står på agendaen. Magisk. Takk til Mariagården som inviterte meg. Oppholdet er delvis sponset, hvor jeg har fått komme og oppleve dette til en rabattert pris. Men, anbefalingen og innlegget kommer fra bunnen av hjertet mitt og jeg lengter allerede tilbake ♥

35 comments

Join the conversation
 • Hanne - August 10, 2015 reply

  Åh, for en drøm! Så deilig. Og dette fortjente du virkelig! Viktig å passe på både kropp og sjel. Tenk så lenge man lever på en sånn opplevelse <3

  Camilla Pihl - August 10, 2015 reply

  Rett og slett helt fantastisk Hanne! Det beste jeg har gjort for meg selv kanskje noensinne. Klem Camilla 😀

 • Hanne - August 10, 2015 reply

  FOR en fantastisk leilighet du har ! Kjempe lekker, jeg falt helt pladask! Hadde vært gøy om du la ut litt flere bilder fra leiligheten, den var jo så lekker 😀 Klem til deg <3

  Camilla Pihl - August 10, 2015 reply

  Tusen takk Hanne! <3 Den dukker nok opp her på bloggen i ny og ne. Stor klem Camilla 😀

 • Maria - August 10, 2015 reply

  Det hørtes rett og slett helt fantastisk ut. Kunne nok trengt det noen og enhver… 🙂

  http://www.poppiesandprada.com

  Camilla Pihl - August 10, 2015 reply

  Det var rett og slett helt magisk maria. Jeg lengter tilbake. Klem Camilla 😀

  Camilla Pihl - August 12, 2015 reply

  Det var rett og slett helt magisk Maria. Jeg lengter tilbake. Klem Camilla

  Camilla Pihl - August 12, 2015 reply

  Det var rett og slett helt magisk Maria. Jeg lengter tilbake. Klem Camilla

 • Elisabeth - August 10, 2015 reply

  Så fantastisk!! Dette hadde jammen jeg trengt også.. Tusen takk for at du deler og inspirerer <3

  Camilla Pihl - August 10, 2015 reply

  Dette her tror jeg nesten alle hadde trengt Elisabeth. Jeg føler meg så heldig som har fått oppleve og fått lov til og dele dette med dere. Takk for fine ord! Klem Camilla 😀

 • Dora - August 10, 2015 reply

  Hei, jeg har ikke førerkort(og det skal verden være glad for;) og ser, at nærmeste sted som kan nås med tog/buss ligger 30km fra Mariagården.
  Jeg lurer på om de da plukker deg opp, eller eventuelt hvordan en kommer seg dit?

  Camilla Pihl - August 11, 2015 reply

  Ha ha ha! 😀 Buss er det beste, da kommer de og henter deg på buss stasjonen. Klem Camilla 😀

 • Lene - August 11, 2015 reply

  Dette fortjente du Camilla og det både ser og høres ut som du hadde noen fantastiske dager på Mariagården. Det er viktig å ta vare på både kropp og sjel. Selv burde jeg vært mye flinkere til akkurat dette selv også. Får se om jeg får med meg en venninne på en rolig slapp av tur alt handler jo om prioriteringer. Klem og velkommen tilbake.

  Camilla Pihl - August 11, 2015 reply

  Hei Lene. Tusen takk! Dette er nok noe av det beste jeg har gitt meg selv noensinne. Nå er utfordringen og ta med seg de gode vanene inn i hverdagen. Klem Camilla 😀

 • Trulte - August 11, 2015 reply

  haha, du vet vel at detox er litt bullshit og at kroppen faktisk er en sånn fantastisk maskin at den renser seg selv? avbrent aske fra kokosnøtt. haha, det var dagens 🙂 Men bevare meg vel, hvis det gjør deg lykkelig, så hvorfor ikke?
  Det beste du kan gjøre for kroppen din er å spise sunt og godt og leve bra. Resten er bare vissvass 🙂

  Camilla Pihl - August 11, 2015 reply

  Hei Trulte! Jeg er helt enig med deg at det beste du kan gjøre for kroppen din er å spise sunt og godt og leve bra. Det er mange måter og leve livet sitt på, min retning er ikke nødvendigvis noe som passer alle, men den passer for meg og får meg til og føle meg vel. Klem Camilla 😀

 • Cathrine - August 11, 2015 reply

  Jeg har fulgt bloggen din et par år tror jeg, Camilla og jeg vet ikke men av og til lurer jeg litt på hvilken aldergruppe og/eller mennesker du henvender deg til. Det må være mennesker med masse egentid og ikke minst mye penger! Ingen tvil om at du sikkert inspirerer mange og du virker så utrolig hyggelig og flott men det livet du lever med alle disse sponsede turene og opplevelsene er et lysår unna det livet jeg lever med fire små barn. Synes det blir for kommersielt og ikke minst uoppnåelig rett og slett jeg så i motsetning til mange andre her inne passer jeg kanskje ikke inn? Skulle jeg reise til Sverige for å drikke aktivert aske fra brente kokosnøttskall!? Men er det en ting jeg seriøst lurer på så er det hårfarven til yogalæreren, er det fra urter eller har det muligens sneket seg inn noen kjemikalier her!? Ønsker deg alt godt videre, Camilla!

  Camilla Pihl - August 12, 2015 reply

  Hei Cathrine! 😀 veldig hyggelig at du har fulgt bloggen min så lenge, jeg håper du vil fortsette og selv om kanskje ikke alle innleggene treffer deg. Sånn er det litt, man kan ikke treffe alle, og det eneste jeg kan gjøre er å leve mitt liv etter mitt hjerte og dele det jeg synes er fint. Alt godt ønskes deg og! Klem Camilla 😀

 • Jeanette - August 11, 2015 reply

  Do what you feel in your heart to be right – for you´ll be criticized anyway. You´ll be damned if you do, and damned if you don´t. – Eleanor Roosevelt

  Any amount of time you spend criticizing others is time you could spend improving yourself. – Nate Miller

  Camilla Pihl - August 12, 2015 reply

  <3

 • Leanna - August 11, 2015 reply

  Nr. 1: Detox er ikke bullshit. Det vet alle som følger “litt” med om dagen. Detox er blitt viktig da vi ikke lenger lever som vi en gang gjorde. Husk at det er utrolig mange utfordringer vi har med måten vi lever på idag som vi ikke hadde for 100 år siden som gjør at detox av kroppen blir mer og mer viktig. At det er en del i bondelandet norge som enda ikke har fått med seg det er ikke sjokkerende da vi ofte henger 10-20 år etter hva man mange andre steder i verden tar som en selvfølge. Vi skal ikke mange år tilbake til vi var en gjeng med bønder i dette landet, det går litt tregt her i nord. Drar man ut av Norge ser man fort at ting beveger seg raskt og detox er en normal del av hverdagen til mange folk i verden, spesielt om man er litt oppdatert. Vi i Norge er faktisk mer utsatt en de fleste av oss forstår når det kommer til miljøgifter og vi er nå på verdenstoppen med miljøgifter i kroppen.

  Nr 2: Når ble det forbutt å gjøre noe som fungerer bra for en selv? Skal en måtte bli hånliggjort og kritisert av den grunn? Om du er en fire barnsmor som ikke har tid til å pleie deg selv på samme måte så er jo det et valg du har tatt. Om man har valgt andre ting som å pleie seg selv og realisere drømmer er man vel ikke en dårligere person av den grunn? Jeg syns du er kul Camilla som deler av hjertet ditt og som har funnet noe som fungerer for deg. You go girl. Det er gull og ikke la noe negativitet fra andre som enda ikke har funnet greia si påvirke deg. Må alle gjøre det som gjør dem lykkelige og ellers la hverandre være i fred. At Camilla følger sin drøm er superkult og beundringsverdig.

  Keep on shining Camilla!!

  Camilla Pihl - August 12, 2015 reply

  <3

 • Superfine blomsterbilder - August 11, 2015 reply

  Det er noe infantilt med det å være 37-38 år og drive en blogg bestående av selfies, blomster, uendelige mengder sponsa produkter og “jeg er det nye ansiktet til…*nok et nytt firma*”. Tenk så kult å heller bidra med NOE istedet for å bare stå der på kjøkkenet og ta bilde av seg selv dag etter dag.

  peace and peas - August 12, 2015 reply

  Syns på min side at det er noe utrolig infantilt med å gidde å skrive en kommentar av den kaliberen du skriver over “superfine blomsterbilder”… Hvor blir det av selvinsikten folkens. Vær gode med hverandre.. dette er lavmål. Hvorfor gidde å skrive noe så ufint. Camilla – jeg håper du klarer å støte vekk all negativitet som kommer din vei… Dette er bare ikke greit og grenser til mobbing..

  Camilla Pihl - August 12, 2015 reply

  <3

  loveyourneighbour - August 13, 2015 reply

  Det er noe infantilt med å gå inn på bloggen til en person og gidde å bruke tiden sin på å skrive en melding som den over “superfineblomster”!!! Hvorfor er du inne på bloggen hennes om du syns det er så fælt? Er mange som setter pris på å lese bloggen til Camilla. Om du ikke liker det så la vær.. at du gidder bruke tiden din på å skrive som du gjør er rett og slett sjokkerende og fasinerende..

  Camilla Pihl - August 13, 2015 reply

  <3

 • dora - August 11, 2015 reply

  Flott, takk for raskt svar.
  Ha en fin dag!

  Camilla Pihl - August 12, 2015 reply

  Takk det samme Dora! <3 😀

 • Mia - August 12, 2015 reply

  Jeg liker bloggen din veldig godt men er ikke så glad i skjult reklame etc. Din annonse øverst i teksten synes ikke på mobil om du ikke ser veldig nøye etter det. Samme med frisør etc hvor du ikke har merket det som reklame tidligere… Jeg prøvde å spørre deg tidligere også men den kommentaren ble borte:( håper på svar. Hilsen fast leser

  Camilla Pihl - August 12, 2015 reply

  Hei Mia! Det er veldig hyggelig og høre! Jeg er ikke ute etter og skjule eller lure noen som helst og merker betalte og sponsede innlegg etter retningslinjer jeg har fått fra Forbrukerombudet. Klem Camilla 😀

 • Nina - August 13, 2015 reply

  Dette så helt fantastisk nydelig ut. Takk for at du deler opplevelsen din. Høres ut som en magisk opplevelse og noe jeg definitivt skal prøve ut. Etter mange år med stress kjennes dette både nødvendig og nærende akkurat nå..

  Klem Nina <3

  Camilla Pihl - August 13, 2015 reply

  Det var akkurat det jeg kjente på også Nina. For meg var dette oppholdet gull verdt! <3

  Katrine - June 20, 2016 reply

  Hei, jeg er veldig fristet til å dra på en slik tur, men jeg vet ikke hvordan det er for en person som sliter med å sove om natten? Er kun ledig på sovesal på det tidpunktet jeg vurderer å dra, så lurer på om du sov godt der? Sov du bedre eller dårligere der enn hjemme? Trenger et helt ærlig svar. På forhånd takk

  Camilla Pihl - June 21, 2016 reply

  Hei Katrine. Jeg var så heldig å få eget rom siden jeg dro dit med Peter. Hele atomsfæren på Mariagården er helt unik og selv fikk jeg en ro jeg aldri noensinne har opplevd. Jeg skal helt klart tilbake. Anbefales fra bunenn av hjerte. Klem Camilla 😀

Join the conversation