Thanks For the Good help


January 4, 2015


I samarbeid med Flyttefoten
039

My life is in boxes and for that I’m thankful

Sånn som dette (ganger 100) ser det ut hjemme hos oss om dagen så helgen skal brukes til å komme på plass ! Heldigvis er alt pakket ryddig og oversiktelig ned så det skal ikke ta all verdens tid. Jeg har fått hjelp av flyttebyrået Flyttefoten som jeg har brukt ved flere anledninger tidligere. Skal du flytte og trenger hjelp så anbefaler jeg de på det varmeste. Dette er proffe og vennlige gutter som gjør en fantastisk jobb og som gjør det å flytte så mye enklere!

023

Vi flyttet i begynnelsen av julen i en veldig hektisk periode og jeg vet ikke hvordan vi skulle klart det uten hjelp fra disse gutta. Alt vi trengte å gjøre var å gi fra oss nøkklen til en fult møblert leilighet så pakket de den ned og flyttet rubbel og bit over i ny. Vi pakket ikke ned en eneste eske! På slutten av dagen låste vi oss inn i ny leilighet hvor alt stod sortert riktig til de rommene de tilhørte.  De tar også med seg møbler du ikke trenger lenger og fjerner søppel som det gjerne blir en del av og bistår også med vasking av leilighet. Rett og slett helt fantastisk!

20 comments

Join the conversation
 • Hildi - January 4, 2015 reply

  Herlig, det er slik det skal være. Lykke til med innflytting og godt nyttår!

  Camilla Pihl - January 5, 2015 reply

  Tusen takk Hildi! Og Godt Nytt År til deg også! Klem Camilla 😀

 • Mina - January 4, 2015 reply

  Godt nytt år, Camilla. Gratulerer med ny leilighet 🙂 . Så genialt opplegg Flyttefoteb har. Hvor mye betalte dere? Kunne tenke meg et slikt opplegg jeg også. Takk for at du deler 🙂

  Camilla Pihl - January 5, 2015 reply

  God Nytt År Mina! Det er helt genialt og jeg har brukt de flere ganger tidligere også! Pris varierer avhengig av flyttejobben så du må nesten kontakte de og forklare hva jobben går ut på, men de er gode på pris og billigere i forhold til andre flyttebyråer. Anbefales på det varmeste. Klem Camilla 😀

 • http://mariealette.com - January 4, 2015 reply

  At ikke jeg visste om disse et par måneder før 😉 Håper helgen er gått fint og du er klar for ny uke!

  Camilla Pihl - January 5, 2015 reply

  Takk det samme Mariealette! 😀

 • Haavard Hana - January 4, 2015 reply

  Heisann. Du var så bra og skrev litt om våre fashinable 3D-briller for et år siden. Nå er det nytt år, nye sjanser. Så derfor: jeg har laget en TV-serie om en gutt fra ei lita bygd som reiser ut i verden og prøver lykken. Håper du har sjans til å ta deg tid til å kikke litt på den. Det er en fin historie og det sier mye om begge sidene med det å være modell, fra en gutts perspektiv. Takk 🙂

  http://www.vgtv.no/#!/kategori/100060/finnoey-milano

  mvh produsent
  Haavard Hana

  Camilla Pihl - January 5, 2015 reply

  Det skal jeg så absolutt sjekke ut Haavard! Takk for tips! Klem Camilla 😀

 • Alexandra - January 5, 2015 reply

  Lovely! Nice fuzzy socks 🙂

  Warm Regards,
  Alexandra
  http://www.littlewildheart.com

 • Gitte - January 5, 2015 reply

  Spennende tider i møte! Forresten, er det du som snakker i HTH-reklamen? 🙂

  Camilla Pihl - January 5, 2015 reply

  Veldig spennende Gitte! Det er alltid gøy å starte med blanke ark. Det er ikke jeg som snakker i reklamen, men nå ble jeg veldig nyskjerrig så den må jeg sjekke ut. Klem Camilla 😀

  Gitte - January 5, 2015 reply

  Hehe, jeg så den før en video på YouTube. Veldig lik stemme! Var nesten sikker på at det var deg 🙂

 • Elisabeth - January 5, 2015 reply

  Fantastisk! Du slet deg ihvertfall ikke ut med flyttingen

  Camilla Pihl - January 5, 2015 reply

  Litt slit blir det uansett Elisabeth, men den største jobben slapp jeg heldigvis!God Nytt År! Klem Camilla 😀

 • Rebecca - January 5, 2015 reply

  Kan jeg spørre om hvilket kamera du bruker fortiden? Vurderer å kjøpe meg et nytt og trenger tips 😀 Klem!

  Camilla Pihl - January 5, 2015 reply

  Hei Rebecca. Jeg bruker mye iphone også skifter jeg mellom Olympus Pen og mitt gamle Lumix kamera. Er veldig glad i alle sammen! Klem Camilla 😀

 • Christine M - January 5, 2015 reply

  Hei Camilla! Lurer veldig på hvor weekendbagen din på den ene bildet er fra? Masse lykke til i nytt bo 🙂

  Camilla Pihl - January 6, 2015 reply

  Takk Christine M. Den er fra By Malene Birger. Klem Camilla 😀

 • Hella - January 6, 2015 reply

  Hei! Jeg lurer på hvilken neglelakk du har på? Den ser veldig fin ut 🙂

  Camilla Pihl - January 7, 2015 reply

  Hei Hella! jeg har på meg en lyserosa favoritt fra Korres. Klem Camilla 😀

Join the conversation