Opplev min drømmereise


January 17, 2014


Innlegget er skrevet i samarbeid med Samadhi Opplevelser.

Om jeg lukker øynene kan jeg fortsatt føle sanden mellom tærne. Fra endeløse sanddyner i Dubais ørken til hvite sandstrender på en bitteliten øy i Maldivene. Turen jeg nylig kom hjem fra er uten tvil den beste ferien jeg noensinne har hatt. Unike opplevelser utenom det vanlige med fokus på  ro og helse. Akkurat hva jeg ønsker meg av en ferie. Jeg er så glad for at jeg ble kjent med Gry fra Samadhi Opplevelser som la opp denne turen til meg og min kjære (Du kan også oppleve deler av, eller hele denne fantastiske drømmereisen. Samadhi har opplegg i alle prisklasser.)  Jeg sitter igjen med så mange minner som vil følge meg resten av livet. Å reise er for meg påfyll i sjelen, og jeg føler jeg kommer hjem som et bedre og klokere menneske hver eneste gang.

Turen startet på Banyan Tree Al Wadi i ekte tusen og en natt ånd. Vi bodde i dette fantastiske huset (savn!)

– og kjølte oss ned i vårt private svømmebasseng. Midt i ørkenen!

Det var så vakkert der. Jeg hadde aldri trodd at ørkenen skulle ta en så stor bit av hjertet mitt, men det gjorde den!

Sunrise Yoga blant endeløse sanddyner er også å anbefale. Du står opp grytidlig mens det fortsatt er bekmørkt ute og blir møtt av din private yogalærer med brennende fakler som tar deg inn i den eksotiske ørkenen. Mens mans stå der og vekker opp kropp og sjel i takt med at naturen rundt deg gjør det samme – Magisk!

Deretter dro vi til Dubai. Late dager i vakre omgivelser.

I Dubai er det meste nytt og fantastisk. Alt skal være størst og best, noe som er gøy å oppleve. Men, Dubai har også skjulte skatter og opplevelser som vi fikk oppleve via Samadhi.  Det er fint å føle på det som er mer ekte også.

Vi hadde en fantastisk lunsj sammen med Gry og den lokale smykkedesigneren Farrah midt i hjerte av gamlebyen. Jeg hadde nok aldri klart å finne frem til denne perlen på egenhånd da det kan virke litt lukket og forbudt å bevege seg inn, men det er det altså ikke. Her ligger hyggelige kafeer, et designhotel, små koselige butikker, og  mange lokale gallerier. Utrolig vakkert og inspirerende.

Også veldig inspirerende å snakke med en kvinne som bor og er oppvokst i Dubai. Det er lett å tenke at man ikke har noe til felles og at hennes verden er helt annerledes og fremmed fra min, men mennesker er mennesker.  Farrah designer smykker, og driver turistvirksomhet i Dubai i samarbeid med Samadhi. Et møte på kryss og tvers av kulturer som jeg alltid vil huske <3

Flere bilder fra gamlebyen finner du her.

Deretter gikk turen inn i den vakre ørkenen igjen.

Denne gangen var det ørkensafari. Å kjøre over sanddyner i en gammel Landrover fra 50-tallet mens man ser endeløs ørken på alle kanter er helt magisk!

Elsker å løpe over sanddyner <3 Sanden her er helt annerledes enn den du finner på stranden. Den kryper inn i alle kriker og kroker, men fester seg liksom ikke. Mykeste jeg noen sinne har opplevd. Fantastisk gøy!

Etter timer blant sand og vakkert landskap er det middag i beduinleiren som gjelder når solen går ned rundt deg. Nyyydelig mat og om man vil kan man få sove over her under åpen himmel. Tenk deg stjernehimmelen!

Fra Dubai til Maldivene er det en kort flytur. Da vi landet på vakre Komandoo ble jeg helt slått ut av hvor vakkert det var. Aldri noensinne vært på et vakrere sted. Noe av sjarmen er hvor uberørt naturen rundt er. Husrevet som ligger rundt den 100 ganger 500 meter store øya er heeelt fantastisk. Her svømmer det skillpadder, rokker, haier og fisker i alle regnbuens farger overalt!

Og å snorkle her er et MUST! Jeg møtte til og med på en sea turtle på en av turene.

Det føltes som å leve i en Bounty reklame. Det er ikke mange gjester her og det er noe av luksusen. Her får du ro!

Vi bodde i  en av disse Watervillaenen. Verdens beste utsikt!

Jeg elsket også at man går barbeint over alt (tilogmed i restauranten er det sand på gulvet.)

Så vakkert!

 

På vei til frokost langs strandkanten.

 

Menneskene som jobber her på øya fortjener også ros. Når man er på et så lite sted har det veldig mye å si at de få som er rundt deg er verdens snilleste. Det er med på å gjøre ferien ekstra fin.

Jeg kjenner at jeg allerede lengter tilbake. Litt flere bilder av det vakre stedet finner du her. Og skulle det friste med en tur litt utenom det vanlige så anbefaler jeg Samadhi Opplevelser på det varmeste. <3 

25 comments

Join the conversation
 • Designer Inspired Bags - January 17, 2014 reply

  Wow, thanks for sharing your most amazing trip. I hope to one day visit that great land as well.
  http://www.handbagmadness.com

 • Melli - January 17, 2014 reply

  Unnskyld at jeg spør, for jeg mener under ingen omstendigheter at du er tykk eller noe slikt for det er du virkelig ikke, du har utrolig flott kropp, men i det siste har du hatt en ekstra glød over deg. En slags… Gravid glød..? Kan det kanskje stemme? 😉 regner ikke med at du vil si noe før du er over 12 uker gravid, men det hadde vært veldig morsomt om jeg har sett riktig, for jeg har ofte rett på slike antagelser! I såfall gratulerer, og beklager for at jeg trenger inn på privat område, jeg elsker virkelig bloggen din, vært fast leser i årevis, det hadde vært så gøy hvis jeg hadde rett! Uff, du trenger selvsagt ikke godkjenne kommentaren. Klem

  Camilla Pihl - January 18, 2014 reply

  Hei Melli. Så søt du er! <3 Den gløden er nok ren og skjær ferieglød. Ihvertfall som jeg er selv er klar over 😀 Takk for at du følger meg. Blir nok baby etterhvert, men ikke riktig enda. Nyt helgen! Stor klem Camilla 😀

 • G - January 17, 2014 reply

  Fine bilder! Jeg har et spørsmål: toppen du har på deg på bildet med Farrah, hvor er den fra? Den så utrolig fin ut!

  Camilla Pihl - January 18, 2014 reply

  Takk Frøken G! Toppen er en silkeskjorte fra Arnie Says. den er superfin! Klem Camilla 😀

 • Kagina - January 17, 2014 reply

  Det ser og høres så fantastisk fint ut! Kjenner jeg er såå misunnelig og drømmer meg bort i bildene dine 🙂 Takk for at tar oss med på turene dine, det er deilig å drømme meg bort 😀 hehe! Skal sjekke ut Samadhi og se hva de har å by på! Takk for tips 🙂

  Camilla Pihl - January 18, 2014 reply

  Så hyggelig å høre at du liker å være med på tur Kagina! <3 Denne turen her var ekstra fantastisk! 😀 Nyt helgen! Klem Camilla 😀

 • Rikke - January 18, 2014 reply

  Det ser Heeeelt fantastisk ut!
  Det er absolutt noe å vurdere etter å ha sett disse bildene:)
  Takk for nydelig inspirasjon igjen Camilla Pihl – du er flink!!

  Camilla Pihl - January 18, 2014 reply

  En ren og sann glede Rikke! Ferien var helt fantastisk! Jeg lengter tilbake hver eneste dag! Nyt Helgen! Klem Camillla 😀

 • anne - January 18, 2014 reply

  Hvilket hotell bodde dere på i Dubai?

  Camilla Pihl - January 19, 2014 reply

  Hei Anne. Når vi bodde i Dubai var vi på Al Qasar. Klem Camilla 😀

 • Mia - January 18, 2014 reply

  Var denne reisen sponset? For det har jeg ikke fått inntrykk av her og på instagram men nå ble jeg plutselig usikker!!

  E - January 19, 2014 reply

  Jeg synes Camilla – så profesjonell som hun er – har fått frem også på instagram at denne reisen har skjedd i samarbeid med Samahdi, om du går igjennom bildene hun har lagt ut, så har jo hun tagget reisebyrået i samtlige av bildene, og om du ser på et av de første så står det noe sånt á “takk til Samahdi som lar (de) oppleve dette”.

  Jeg har bare en ting å si jeg – takk for at vi fikk følge deg på denne reisen – det ser rett og slett ut som en drømmereise! 🙂

  Camilla Pihl - January 19, 2014 reply

  Hei Mia! Jeg følger alltid regler om annonsemerking! Alle mine innlegg som er betalt er merket som annonse slik som reglene tilsier. Ferien er betalt for med egne penger og dette innlegget som oppsummerer det hele er gjort i samarbeid med Samadhi Opplevelser, som jeg også har merket/skrevet i dette innlegget. Klem Camilla 😀

  Mia - January 19, 2014 reply

  Så bra Camilla:)) det står det respekt av.

 • Camilla - January 18, 2014 reply

  Åååååå! Fantastisk! Dette er absolutt en reise jeg og min mann skal gjøre. Kanskje om et par år når barn har blitt større:kr tusen takk for at jeg fikk “følge” med på turen, det var en glede! Og dine bilder og tekst var utrolig inspirerende, givende og ga meg en liten smak av ferie;) takk for din kjempe fine blogg!

  Camilla Pihl - January 19, 2014 reply

  Så hyggelig at du har likt å være med meg på tur Camilla. Og takk for at du følger meg her på bloggen! 😀 Ønsker deg en nydelg søndag! Klem Camilla 😀

 • jenny - January 20, 2014 reply

  Ah, jeg lurte også på dette med sponset tur. Hvis jeg forstår det riktig, så betalte du selv for turen, men fikk betalt honorar for å skrive innlegget? Uansett, jeg var selv i Dubai og Abu Dhabi i juleferien. Elsker stedet, og fine bilder du tar 🙂

  Camilla Pihl - January 20, 2014 reply

  Det er riktig Jenny. Turen har jeg betalt for. Så hyggelig at du liker bildene mine. Jeg rakk ikke Abu Dhabi denne gangen, men håper å få det til ved en annen anledning. Klem Camilla 😀

 • eva - January 20, 2014 reply

  Hei camilla.

  Jeg bor i Dubai og lurer på hvilke cafe/restaurant du besøkte i gamlebyen? klem eva

 • Nina - January 20, 2014 reply

  Hei Camilla! Jeg drømmer meg helt bort når jeg ser på disse bildene, er sååå reisesyk…!
  Jeg har tidligere vært i Qatar og bommet da fullstendig på kleskoden, ettersom jeg dro ut for å spise middag i Doha iført et knelangt skjørt og en vanlig hvit t-shirt. Jeg har ALDRI vært så flau før eller følt meg mer naken enn jeg gjorde den kvelden! Alle de innfødte kvinnene gikk ikledd burka, men av en eller annen grunn hadde jeg sett for meg at vi turister kunne gå litt mer avkledd. Hvordan er “reglene” i Dubai? Ser du er avbildet i bukse og skjorte, var dette OK antrekk synes du? På forhånd takk for svar!
  Hilsen meg som ikke vil drite seg ut på neste ferie i østen…….:):)

  Camilla Pihl - January 20, 2014 reply

  Hei Nina! Akkurat hva regelen er kan jeg ikke svare på, men sånn generelt så er nok ikke dette landet man pajkker med seg de korteste skjørtene og olashortsen. Ihvertfall ville ikke jeg gjort det. På stranden og inne på turist hotellene er det veldig avslappet, men siden jeg skulle inn i gamlebyen valgte jeg å kle på meg den dagen. I Dubai er lokalbefolkningen vant til turister så personlig føler jeg at de ikke bryr så veldig mye om hvordan du går kledd, men jeg synes det er ok å vise respekt for landet jeg besøker å kle meg deretter. Klem Camilla 😀

 • Emilie - January 23, 2014 reply

  Hei Camilla 🙂 Var nettopp i Dubai selv for 2. gang! Herlig sted.
  Maldivene ser også helt fantastisk nydelig ut!

  Har vert på Fiji, og jeg og kjæresten min forventet oss en romantisk bungalow på stranden. Bungalow fikk vi, men inkludert var også gekkoer, kakkelakker maur og mygg av en annen verden. Vi hadde ett fantastisk opphold, men det var langt mer primitivt, enn hva jeg kanskje hadde sett for meg.

  Jeg regner med dette du var på er et helt annet nivå av både pris og kvalitet, men er litt interesant å vite.. Er disse hyttene helt “tette”? 😛 Og hvordan er det med insekter og andre bugs? 😛 Haha! Føler meg super prippen som skriver dette, men greit å vite før man bygger opp forventninger! (Som du forresten allerede har gjort en svært god jobb med 😉 Hehe!

  Ha en fin dag!

  Camilla Pihl - January 23, 2014 reply

  Hei Emilie! Det er ikke å være prippen og ikke like bugs 😀 Hyttene er helt tette og jeg vet ikke om det har noe med sesong og gjøre, men jeg så ikke en eneste mygg mens jeg var der. Små søte gekkoer bor på øya, men jeg hadde ingen på besøk i min hytte. Hytten er fine og litt Robinson Cruso aktige i tre. De er rene og pene og har akkurat det du trenger mens du er på en så vakker liten øy. Jeg elsket det!! Ellers så er husrevet som omrking øya magisk. Det svømmer store og små fisker rundt der hele tiden så om du er glad i å snorkle eller dykke er dette paradis på jord! Den største luksusen for meg var at det er uberørt, rolig og harmonisk. Maten var nydelig og menneskene der ligeså <3 Jeg vet ikke helt hva du ser for deg eller hva du er ute etter på en reise, men for meg var dette himmel. Klem Camilla 😀

  Emilie - January 26, 2014 reply

  Tusen takk for svar:-)) Det høres drømmete ut! Med denne infoen kan Maldivene fortsatt stå trygt på min bucketlist, og hopper nok også noen hakk opp

Join the conversation