Verdt å følge på insta


November 22, 2012


Jeg er så glad for at så mange av dere følger meg på Instagram! Det håper jeg at dere vil fortsette å gjøre selv om jeg denne gangen har tenkt til å forslå en annen person for dere å følge. Jeg snublet over Idafrosk på Instagram her om dagen og ble helt forelsket i hennes matkunst. Er det ikke helt vilt kult? Vi snakker cuteness overload!

12 comments

Join the conversation
 • Madeleine - November 22, 2012 reply

  Ååå… Så utrolig inspirerende og vanvittig søtt! Takk for at du delte dette, Camilla 🙂

  Camilla Pihl - November 22, 2012 reply

  Bare hyggelig Madeleine 😀 Jeg synes hun er helt fantastisk! 😀

 • Christina - November 22, 2012 reply

  Hei Camilla,

  Må bare spørre deg om noe, jeg vurderer å kjøpe boots fra allsaints, og vet du har lignende, hvordan er de i str, er de gode å gå med, og til slutt, hvordan er kvaliteten? Finner de nemlig bare på nettsiden deres;-)
  Håper du kan hjelpe meg og på forhånd tusen takk;-)))

  Christina

  Camilla Pihl - November 22, 2012 reply

  Hei Christina. Jeg er superfornøyd med skoene jeg har kjøpt der. Det paret jeg har synes jeg det er supergod kvalitet på. Jeg har lagt på en ekstra såle hos skomaker også så de skal vare lenger. Det er mulig det er forskjell fra modell til modell, men de jeg har er normale i størrelsen. Klem Camilla 🙂

 • Helene - November 22, 2012 reply

  HÆ, er det mulig!! Kunne ønske jeg hadde like stor dose med kreativitet! Må følge 🙂

 • Farquhar - November 22, 2012 reply

  Måtte smile godt, bare elsket pæren! Stilig og inspirerende, takk for tips!

 • Liz - November 22, 2012 reply

  omg so cute!!

  http://lavieenliz.com

 • An act of style - November 22, 2012 reply

  Oh my GOD! Pæren! <3

 • cathrine - November 23, 2012 reply

  pærepingvinen smeltet mitt hjerte… <3

  Camilla Pihl - November 23, 2012 reply

  Samme her Cathrine 😀

 • Kamilla Haaland - November 25, 2012 reply

  wææ så stilig!!! Men du? Hvordan får man lastet ned bildene fra instagram?

  Camilla Pihl - November 25, 2012 reply

  Hei Kamilla Haaland. Det går dessverre ikke, jeg tar printscreen på pc’en eller fra iphonen. Klem Camilla 😀

Join the conversation