I got a secret


April 8, 2010


Hello Cupcakes!

Mange av dere spør meg hva slags foundation jeg bruker. Har veldig mange favoritter, men en klassiker er Bare Minerals fra I.D  MATTE i fargen Medium Beige.

Tenkte å tipse dere om en finfin nettside dersom dere også er glad i dette mineralpudderet. Jeg pleier å kjøpe mitt på nettsiden Facelook.no , de selger I.D pudder (vanlig og den nye matte) til 290 kroner for en stor boks. Vanligvis må man betale opptil 430,- kroner for denne i butikk. Det er jo nesten halve prisen!!!

De selger også produkter fra blant annet Dermalogica, MD Formulations, Glo Minerals til en billig penge. Også slipper man den dumme tollen som man gjerne får når man bestiller fra utenlandske nettsider.

Helt genialt! Check it out!

Digger for øvrig den nye forpakningen. Den har et lokk innvendig som kan lukkes slik at ikke pudderet flyter rundt i boksen.

17 comments

Join the conversation
 • Camilla - April 8, 2010 reply

  THANK YOU!! Dette var etterlengtet.. ser det ståt MATTE på lokket, regner med at dette da er en matt versjon… finnes den også på nettbutikken.. har ikke funnet den i butikker i Oslo enda. Syns fort de vanlige kan bli litt “blanke”. Ha en fin kveld, Camilla!

 • Camilla Pihl - April 8, 2010 reply

  Så bra! jepps, du finner den i nettbutikken. Er helt super og funker som en drøm dersom du blir blank av den “vanlig” formulaen 🙂

 • Regine - April 8, 2010 reply

  Desidert den beste foundation for huden, eg bruker den sjølv.. eg e hudpleier, så eg e jo opptatt av at det e bra for huden også. Medium beige e den eg bruker også.. men eg har begynt å påføre den med ‘beauty blender’svampen som kjøpes på coverbrands.com , litt fuktig svamp, blir finere og ikkje så grått og tørt då 🙂 bare et lite tips.

  Ha ein fin dag 🙂

 • Borghild - April 8, 2010 reply

  Id-foundation e best! Eg kjøpe gjennom ebay, då får eg ein boks til ca 150 kr + frakt! Husk berre å kjøpa frå selgjara med god rating! 🙂

  Ha ein fin dag!

 • Camilla Pihl - April 8, 2010 reply

  Skal prøves ut asap Regine! Jeg elsker min beautyblender!

 • Carrie - April 8, 2010 reply

  beautybay.com selger den orginale (ikke matt) til 173kr og 32kr i porto 🙂 Dermed ingen toll :)) Kjøpt den der flere ganger. Beste foundation ever! Man kan også få alle prisene oppgitt i norsk valuta om man endrer øverst til høyre på nettsiden :)Kanskje de får inn den matte utgaven snart også.. ikke testet den, men den må nok prøves! Skal teste med beauty blender også, takk for tips Regine!

 • Caty - April 8, 2010 reply

  Har alltid kjøpt flere bokser av de når jeg reiser til Cali 😉

 • KristinCess - April 8, 2010 reply

  Jeg bruker også denne! Liker den matte bedre enn originalen:) Lukke-funksjonen inni er genial ja!
  Pleier å kjøpe gjennom ebay, 100kr billigere enn fra siden du tipser om;)
  Check it out; http://cgi.ebay.com/Bare-Escentuals-matte-foundation-Medium-Beige-6g-XL-NEW_W0QQitemZ380175574940QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item58843ae79c

 • Camilla - April 8, 2010 reply

  Regine: hvordan bruker man denne beautyblender med i.d pudder? skal man ¨knuse¨ det med kost først?

 • Camilla - April 8, 2010 reply

  Beste foundation ever:) Har brukt det i åresvis. Bruker Fairly Light og som blush bruker jeg Hint. Fått masse skryt for blushen, den er superfin:)
  Takk for en positiv og inspirerende blogg. Likes it:)

 • Terhi - April 8, 2010 reply

  Hei,

  Takk for tipset, bruker vanligtvis Glo Minerals, men vil prøve denne. Har tidligere brukt mye Bare Escentuals , men synes de irriterer huden min litt. Denne her er tilsatt samme stoff som de har på Rare Minerals og den likte huden min godt. Jeg har altid kjøpt mine fra Ebay, betalte 163nfor denne idag med frakt, genialt ;-)) Nå må man bare vente at posten kommer.

 • Kn. Foto - April 8, 2010 reply

  Id bareMinerals är min favoritttt foundation! Användt min ungefär 5 år nu and i luuv it! Vad bra du tipsar här till billigare produkter! Jag köpar nämligen min i vanliga hudvårds affärer och priset är väldigt högt! Min hy är känslig så denna är perfekt, eftersom det bara är naturliga mineraler <3

 • Hilde - April 10, 2010 reply

  vil ogsaa anbefale i.d primeren foer foundationen legges paa, blir mye jevnere!:)

 • Anine - April 10, 2010 reply

  Du MÅÅÅ teste mineralpudderet til Jane Iredale. Har nettopp begynt å bruke det, og det er FANTASTISK! Beste jeg noen sinne har prøvd! Har aldri fått så mange komplimenter på huden min som nå! 😀

  Camilla Pihl - April 10, 2010 reply

  Du har alltid fantastisk hud Anine!

  But I Will try!! Kjøpt i LA eller her hjemme?

 • Lise - April 12, 2010 reply

  Jeg kjøper dette pudderet (de har fått matt versjonen og nå) på strawberrynet.com til 200 kroner inkl.porto. Slipper toll;)

 • Laura - April 21, 2010 reply

  Visste du at man kan vinne bareMinerals starterkit på spadeal.no? Klikk ”vinn”skjermen i vårt nylanserte spa-og vevlæreinfosenter.

  Også få billig spa-behandlinger i løpet av hele uka 23.-29. april for Norsk Spa- og Velværeuke!

Join the conversation